Aktywne Wpisy
kamilukamilu +16
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
@tomtom666 Wołam
#koronawirus #polska #swiat #medycyna #zdrowie #covid19
Na pierwszy lockdown też nas nie było stać, a jego drastyczność była absurdem dla każdego myślącego człowieka, choć wśród panikarzy zdobywala poklask.
Pamiętam jak w szczycie paniki ludzie robili zakupy na k---a tygodnie i bunkrowali się w domu, a ja se kilka razy dziennie do markeciku a to po bułeczkę a to po jogurcik xD Niemal od samego początku było wiadomo, że to gruba przesada wszystko, ale oczywiście ci co się mylili będą teraz p-------c, że nie
https://www.google.com/amp/s/forsal.pl/gospodarka/artykuly/7841470,szwedzka-gospodarka-radzi-sobie-lepiej-niz-sasiedzi-strefa-euro-i-usa.html.amp
My mamy ponad 8% spadku, Szwecja nieco ponad 3. W tym że oni się dużo szybciej odbija, a my jesteśmy w ciemnej dupie, bo jeszcze do tego inflacja rośnie jak p------a.