Wpis z mikrobloga

Kiedyś przytoczyłem tu historię o koledze, którego ojciec powiesił się.
W dużym uproszczeniu:
1. jest małżeństwo z dzieckiem od 1993 roku
2. żona znudzona obecnym mężem, znalazła kogoś na boku
3. żona wyprowadza się do kochanka, mąż zdruzgotany zaczyna pić
4. mąż popełnia s---------o przez powieszenie
5. żona dziedziczy jego dom, wprowadza się do niego z kochankiem
Przecież to brzmi jak jakiś evil plan.
Gdy dowiedziałem się, że tata kolegi nie żyje, poszedłem go jakoś pocieszyć, ale to co usłyszałem zmroziło mnie: "jak chciał się powiesić to mógł w---------ć do lasu".
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@epigraf: miałem nauczyciela w technikum, był ledwo po studiach. Miał żonę, która była w ciąży, ale coś tam studiowała jeszcze w innym mieście. Dowiedział się, że dziecko jest nie jego i popełnił s---------o rzucając się pod pociąg. Nie dosłownie się rzucił, ale przywiązał się łańcuchem do torów i zapiął na kłódkę , klucz wyrzucił - tak był załamany i zdesperowany. A fajny gość z niego był.
  • Odpowiedz
@epigraf: Ziomek z równoległej klasy miał matkę matematyczkę uczącą go w tej szkole, wyjątkowo go gnoiła, zdał wszystkie matury poza matematyką ustną do czego przyczyniła się właśnie ona, jak to usłyszeliśmy z kumplami to beka w c--j, 2 tygodnie później koleś popełnił s---------o skacząc z mostu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 52
@epigraf: Alkoholik w rodzinie to koszmar więc wcale bym się nie dziwił nastawieniu jego syna do tej sytuacji.

Ot, nie tracisz nikogo bliskiego bo straciłeś go wcześniej, zabił się alkoholik.
  • Odpowiedz
@polock samo s---------o jest czym strasznym ale człowiek jak wybiera metodę to chyba nie myśli robiąc to poprzez pociąg... Jak w środku nikomu nic się nie stanie to nie dość że wszyscy utkna na torach to jeszcze koleś który prowadził pociąg może mieć traume do końca życia...
  • Odpowiedz
Gdy dowiedziałem się, że tata kolegi nie żyje, poszedłem go jakoś pocieszyć, ale to co usłyszałem zmroziło mnie: "jak chciał się powiesić to mógł w---------ć do lasu".

@epigraf: to sugeruje, że puszczenie się żony z bolcem nie było główną przyczyną.
  • Odpowiedz