Kiedyś przytoczyłem tu historię o koledze, którego ojciec powiesił się. W dużym uproszczeniu: 1. jest małżeństwo z dzieckiem od 1993 roku 2. żona znudzona obecnym mężem, znalazła kogoś na boku 3. żona wyprowadza się do kochanka, mąż zdruzgotany zaczyna pić 4. mąż popełnia s---------o przez powieszenie 5. żona dziedziczy jego dom, wprowadza się do niego z kochankiem Przecież to brzmi jak jakiś evil plan. Gdy dowiedziałem się, że tata kolegi nie żyje, poszedłem go jakoś pocieszyć, ale to co usłyszałem zmroziło mnie: "jak chciał się powiesić to mógł w---------ć do lasu".
@epigraf: miałem nauczyciela w technikum, był ledwo po studiach. Miał żonę, która była w ciąży, ale coś tam studiowała jeszcze w innym mieście. Dowiedział się, że dziecko jest nie jego i popełnił s---------o rzucając się pod pociąg. Nie dosłownie się rzucił, ale przywiązał się łańcuchem do torów i zapiął na kłódkę , klucz wyrzucił - tak był załamany i zdesperowany. A fajny gość z niego był.
@epigraf: Ziomek z równoległej klasy miał matkę matematyczkę uczącą go w tej szkole, wyjątkowo go gnoiła, zdał wszystkie matury poza matematyką ustną do czego przyczyniła się właśnie ona, jak to usłyszeliśmy z kumplami to beka w c--j, 2 tygodnie później koleś popełnił s---------o skacząc z mostu.
@Mechaniczna_Klawiatura: sto lat temu była, ale dla ułatwienia w komisji siedzieli nauczyciele z tej szkoły, no może nie było to ułatwienie w tym przypadku
@polock samo s---------o jest czym strasznym ale człowiek jak wybiera metodę to chyba nie myśli robiąc to poprzez pociąg... Jak w środku nikomu nic się nie stanie to nie dość że wszyscy utkna na torach to jeszcze koleś który prowadził pociąg może mieć traume do końca życia...
Gdy dowiedziałem się, że tata kolegi nie żyje, poszedłem go jakoś pocieszyć, ale to co usłyszałem zmroziło mnie: "jak chciał się powiesić to mógł w---------ć do lasu".
@epigraf: to sugeruje, że puszczenie się żony z bolcem nie było główną przyczyną.
W dużym uproszczeniu:
1. jest małżeństwo z dzieckiem od 1993 roku
2. żona znudzona obecnym mężem, znalazła kogoś na boku
3. żona wyprowadza się do kochanka, mąż zdruzgotany zaczyna pić
4. mąż popełnia s---------o przez powieszenie
5. żona dziedziczy jego dom, wprowadza się do niego z kochankiem
Przecież to brzmi jak jakiś evil plan.
Gdy dowiedziałem się, że tata kolegi nie żyje, poszedłem go jakoś pocieszyć, ale to co usłyszałem zmroziło mnie: "jak chciał się powiesić to mógł w---------ć do lasu".
Komentarz usunięty przez autora
@revqmysterio: ??
Komentarz usunięty przez autora
Ot, nie tracisz nikogo bliskiego bo straciłeś go wcześniej, zabił się alkoholik.
@epigraf: rewelacyjny pomysł
@epigraf: to sugeruje, że puszczenie się żony z bolcem nie było główną przyczyną.