Wpis z mikrobloga

Zamierzam kupić PS5 dla God of War. Tak to gram na PC.

@Andrzejek13: Ja pierwotnie zamieralem kupic PS5 glownie dla God of War, tego ostatniego i tego nastepnego, ale potem oglosili Demon's Souls, a na sam koniec PC mi sie #!$%@?

@Policjant997 PS5. ale tylko dlatego, że mam w bibliotece od cholery tytułów.
chyba, że sprzedałbym konto za kafla (marzenia ściętej głowy, chociaż biblioteka jest warta dużo więcej), ale boje się to robić bo nawet nie wiem gdzie, nie chcę, żeby jakiś łepek mnie wykiwał ;) w sumie to nawet nie szukałem. jednak pierwsze dwa zdania to są tylko dywagacje bo...
pożyjemy zobaczymy... to jest jednak konkurencja. nawet jak Sony przegra, to coś
@Policjant997: ja miałem ps4 pro ale przesiadam się na series x. W game passie mam mnóstwo gier które chcę przejść do tego Valhalla + Cyberpunk, a jak już wyjdzie trochę ciekawych exów na ps5 (Demon Souls, Days Gone 2) to pewnie wtedy kupię używkę ps5 żeby je ograć.
@Policjant997: Mam PS4 i zamierzam kupić PS5 ale nie na premierę tylko jak sytuacja znormalnieje (cena/dostępność) i wyjdzie więcej gier tylko na nową generację. Czyli w praktyce myślę o wakacje/jesień 2021 :) Kolor konsoli tylko czarny mnie interesuje, myślę że za rok będzie spokojnie do kupienia...