Aktywne Wpisy
FedoraTyrone +495
Nazwijcie mnie socjalistą debilem, ale jednak powinno być jakieś ograniczenie na to ile ktoś posiada nieruchomości lub jakiś spory podatek od tego... Sytuacja w której jeden ma kilkanaście mieszkań w takiej Warszawie i sobie na tym biznes opiera, a inny człowiek nie może niczego kupić, a jak już coś znajdzie to cena 1 milion złotych za mieszkanie na Białołęce lub innym Wawrze nie jest normalna i wymaga ukrócenia.
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #
tyrytyty +64
Drabina prestiżu w demokratycznym społeczeństwie polega na chwaleniu nikomu niepotrzebnych i idiotycznych regulacji i udawaniu wbrew rzeczywistości, że każdy ich przeciwnik to szur i idiota
Gdyby Bruksela nakazała robić fikołka co 15 kroków to od mainstreamowych dziennikarzy słuchalibyśmy pseudosarkastycznych, moralizujących kazań o tym jak te głupie polaczki nie będą robić fikołków bo się uparły przeciwko UE, a fikołek jest przecież dobry dla zdrowia
#polityka #4konserwy #konfederacja
Gdyby Bruksela nakazała robić fikołka co 15 kroków to od mainstreamowych dziennikarzy słuchalibyśmy pseudosarkastycznych, moralizujących kazań o tym jak te głupie polaczki nie będą robić fikołków bo się uparły przeciwko UE, a fikołek jest przecież dobry dla zdrowia
#polityka #4konserwy #konfederacja
#gry #xbox #xboxseries
Wybieram
@Andrzejek13: Ja pierwotnie zamieralem kupic PS5 glownie dla God of War, tego ostatniego i tego nastepnego, ale potem oglosili Demon's Souls, a na sam koniec PC mi sie #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
chyba, że sprzedałbym konto za kafla (marzenia ściętej głowy, chociaż biblioteka jest warta dużo więcej), ale boje się to robić bo nawet nie wiem gdzie, nie chcę, żeby jakiś łepek mnie wykiwał ;) w sumie to nawet nie szukałem. jednak pierwsze dwa zdania to są tylko dywagacje bo...
pożyjemy zobaczymy... to jest jednak konkurencja. nawet jak Sony przegra, to coś