Wpis z mikrobloga

Ostatnie dni rozczarowującego okienka here we go!
1. Matteo Guendouzi przeszedł pomyślnie badania medyczne i dołączy do Herthy Berlin. Nie zapłacą za wypożyczenie, a jedynie będą pokrywać jego wynagrodzenie. Przypomnę tylko, że po powrocie z wypożyczenia zostanie mu 12 miesięcy kontraktu, a jego wartość spadnie jeszcze bardziej Edu i Huss - masterclass, Arteta w sumie też dołożył do tego cegiełkę.
2. Cebularze z Włoich oferują tylko wypożyczenie Sokratisa i Mustafiego, a przypomnę, że obaj mają jeszcze tylko 9 miesięcy kontraktu, ni za grosz wstydu.
3. Transfer Kolasinaca się oddala, bo jego agenci nie mogą uzyskać porozumienia z Leverkusen w sprawie kontraktu. Zgnije na ławce.
4. Boubakary Soumare zostaje w Lille.
5. Fulham negocjuje wypożyczenie Williama Saliby, ale podobnie też kilku innych środkowych obrońców, uczestniczyć w walce o utrzymanie, po śmierci matki on potrzebuje bardziej stabilnego i spokojnego środowiska niż cyrk na Craven Cottage z walką o utrzymanie i pierwszy skład.
6. Półprofesjonalny gracz Fortnite'a - Mesut Ozil zostaje, nie planuje rozwiązać kontraktu za porozumieniem stron i zgarnąć całe pozostałe £12,7 mln psując atmosferę wokół klubu do samego końca.
7. Jorginho nie przyjdzie
8. Arsenal wykazał niewielkie zainteresowanie pozyskaniem Thomasa Lemara na zasadzie wypożyczenia z Atletico.
9. Charles Watts, takie tier 2.5 dla wiadomości związanych z Arsenalem: "Arsenal have made a move for Thomas Partey. Story to follow."

źródła: od minimum Tier 3 do Ornsteina
#arsenal
Pustulka - Ostatnie dni rozczarowującego okienka here we go!
1. Matteo Guendouzi prz...

źródło: comment_1601898993oHtQ0bufgRZh4eKdo47oTE.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

9. Charles Watts, takie tier 2.5 dla wiadomości związanych z Arsenalem: "Arsenal have made a move for Thomas Partey. Story to follow."

I od Fabrizio Romano:

Atlético Madrid have *not* received any attempt or bid from Arsenal for Thomas Partey. Atléti are still convinced he’s gonna stay. NO negotiations.

XD
  • Odpowiedz
AFC Bell dalej twardo:

Arsenal will activate the release clause for Thomas Partey, the Ghanaian player will become a player for Arsenal after a few hours, provided that he passes medical checks
  • Odpowiedz
@Pustulka:

1. Matteo Guendouzi przeszedł pomyślnie badania medyczne i dołączy do Herthy Berlin. Nie zapłacą za wypożyczenie, a jedynie będą pokrywać jego wynagrodzenie. Przypomnę tylko, że po powrocie z wypożyczenia zostanie mu 12 miesięcy kontraktu, a jego wartość spadnie jeszcze bardziej Edu i Huss - masterclass, Arteta w sumie też dołożył do tego cegiełkę.

Ja przeczytałem, że kwota za wypożyczenie jest i również nie dostali pierwszeństwa zakupu.

Fajnie, że ciśnie z
  • Odpowiedz
Ja przeczytałem, że kwota za wypożyczenie jest i również nie dostali pierwszeństwa zakupu.

@MatEng: Ornstein pisał, że nie ma, pokrywają jedynie jego wynagrodzenie, opcji wykupu też brak.

Najbardziej co mnie denerwuje to to, że każdy widzi naszą słabą rękę w negocjacjach i jadą z nami ostro. Niestety, ale nie udało się pozbyć szrotu na samym początku i pewnie to przez historię z Mkhitaryanem jak pisałeś. Będzie się to ciągnąć.

Niby
  • Odpowiedz
@Pustulka: > Ornstein pisał, że nie ma, pokrywają jedynie jego wynagrodzenie, opcji wykupu też brak.
Dlatego napisałem, że znalazłem info, że jednak jest, a kto ma rację nie wiem. Wolałbym żeby Ornstein się mylił.

Niby Arsenal nie umie into kupowanie, ale przy sprzedaży piłkarzy jest tragedia, główny negocjator klubu Huss Fahmy powinien zostać zwolniony.

Jeśli on negocjuje to się zgodzę, że się nie nadaje. Słabą mam pamięć, ale Dick Law
  • Odpowiedz