Aktywne Wpisy
cornel9192 +357
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
wojciech-kozakiewicz +220
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Matteo Guendouzi przeszedł pomyślnie badania medyczne i dołączy do Herthy Berlin. Nie zapłacą za wypożyczenie, a jedynie będą pokrywać jego wynagrodzenie. Przypomnę tylko, że po powrocie z wypożyczenia zostanie mu 12 miesięcy kontraktu, a jego wartość spadnie jeszcze bardziej Edu i Huss - masterclass, Arteta w sumie też dołożył do tego cegiełkę.
2. Cebularze z Włoich oferują tylko wypożyczenie Sokratisa i Mustafiego, a przypomnę, że obaj mają jeszcze tylko 9 miesięcy kontraktu, ni za grosz wstydu.
3. Transfer Kolasinaca się oddala, bo jego agenci nie mogą uzyskać porozumienia z Leverkusen w sprawie kontraktu. Zgnije na ławce.
4. Boubakary Soumare zostaje w Lille.
5. Fulham negocjuje wypożyczenie Williama Saliby, ale podobnie też kilku innych środkowych obrońców, uczestniczyć w walce o utrzymanie, po śmierci matki on potrzebuje bardziej stabilnego i spokojnego środowiska niż cyrk na Craven Cottage z walką o utrzymanie i pierwszy skład.
6. Półprofesjonalny gracz Fortnite'a - Mesut Ozil zostaje, nie planuje rozwiązać kontraktu za porozumieniem stron i zgarnąć całe pozostałe £12,7 mln psując atmosferę wokół klubu do samego końca.
7. Jorginho nie przyjdzie
8. Arsenal wykazał niewielkie zainteresowanie pozyskaniem Thomasa Lemara na zasadzie wypożyczenia z Atletico.
9. Charles Watts, takie tier 2.5 dla wiadomości związanych z Arsenalem: "Arsenal have made a move for Thomas Partey. Story to follow."
źródła: od minimum Tier 3 do Ornsteina
#arsenal
I od Fabrizio Romano:
XD
Ja przeczytałem, że kwota za wypożyczenie jest i również nie dostali pierwszeństwa zakupu.
Fajnie, że ciśnie z
@MatEng: Ornstein pisał, że nie ma, pokrywają jedynie jego wynagrodzenie, opcji wykupu też brak.
Niby
Dlatego napisałem, że znalazłem info, że jednak jest, a kto ma rację nie wiem. Wolałbym żeby Ornstein się mylił.
Jeśli on negocjuje to się zgodzę, że się nie nadaje. Słabą mam pamięć, ale Dick Law