Aktywne Wpisy
snickers111a +123
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
jacas +239
Mordo, jaka wojna, pandemia, wsiadaj jedziemy do finału Ligi Mistrzów
#mecz
#mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cześć! Dziś zapraszam Was do przepisu CHILI CON CARNE wygląda jak g****, a smakuje jeszcze lepiej
To danie, które często robię bo lubię ostre rzeczy i wszystkim miłośnikom chili powinno ono podejść. Teraz sporo osób wrzuca tu papryczki więc można fajnie je wykorzystać. Na YouTube dałem trochę grzeczniejszy tytuł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Smacznego!
MG78
PS Komputer od montażu poszedł do naprawy więc teraz przez jakiś czas będzie chyba tylko 1 odcinek tygodniowo :( Mam nadzieję, że szybko go zdiagnozują i będzie można robić nowe odcinki.
Jadłeś kiedyś Chili con carne?
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...