@wilku88: i on pewnie zostanie wybrany - no genetycznie masakruje innych kandydatów. Dziwi mnie jednak że jako barman nie wyrwał żadnej laski, i ma tylko deskorolkę...
@wilku88: inni nie wzbudzą takich emocji jak cieślak - i to niestety widać, więc nawet jak nie odróżnia byka od krowy, to laska go nauczy, bo co z tego że inni ogarniają, ale nie mają jego wyglądu. A wyglądu nie odrobisz jak głupoty i braku wiedzy.
@Zly_CzlowiekXD możliwe, że cieślak ma problem ze znalezieniem laski na stałe, bo może nie być taki głupi i odsiewać laski, które dają d--y na pierwszym spotkaniu. Generalnie, rozumiem bekę z oskarków itp. ale to, że gość ma lepszy starter pack i jest ekscentryczny, nie oznacza, że od razu jest skończonym idiotą. Stereotypy są fajne, ale w memach. Chociaż szczerze najbardziej kibicuję gimperowi.
@wilku88: Żartujesz chyba? Tamten z szczeną wygląda jak karykatura, a trzeci to nawet startu do tych dwóch nie ma. Widać na poprzednim odcinku kogo rolniczka najchętniej by chciała. I wygląda na to że ceślak wygrywa. Pamiętaj, to kobieta wybiera...
@dzieju41: Blok ekipa - ceślak taki dresiarz pozer, prezentuje taki styl życia cwaniaczka.... ,,kurła raz dwa trzy" to jego motto. Jeździ golfem, chleje i jest dość agresywny - obejrzyj kilka odcinków z nim.
#rolnikszukazony
źródło: comment_1601843122VCizeQLvkc1HNRd78T9S9U.jpg
PobierzDziwi mnie jednak że jako barman nie wyrwał żadnej laski, i ma tylko deskorolkę...
@Zly_CzlowiekXD: Niestety tak, ale to tylko będzie świadczyć o głupocie tej laski.
Studiowałem z typem - podobieństwo do Cieślaka nie jest tylko wizualne ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tygrysoffshorowy: Kto to ten Cieślak?
@Cebulaczan: Gość jest pozerem, a teraz nie wiedział, że ziemniaki się sadzi. Trzeba czegoś więcej?
Nawigacja 2013 AMG to protip kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Danych Cieślaka ujawniał nie będę, bo pewnie są na to paragrafy