Wpis z mikrobloga

@wielad: krzywdzenie drugiego człowieka za cokolwiek czy bicie zabijanie jest oczywiście źle i nigdy tego nie można robić za cokolwiek, ale z drugiej strony ludzie i dziewczyny też nie są święte na jakie je kreujesz, zwłaszcza dziewczyny są wyrachowane i pozbawione empatii
  • Odpowiedz
@Rumix24: czyli zacznijmy je mordować bo nie podobają im się przegrywy. No #!$%@? ta logika. Jeszcze nie spotkałem się z tym żeby któraś kobieta wypowiadała się tak jak wy o nich.
  • Odpowiedz
@Rumix24: To nawet nie jest kwestia braku empatii, tylko poczucia bezkarności połączonego z propagandą bycia "uciemiężoną" matriarchatem, dlatego jak tylko mają ku temu okazję to starają się dosrać facetowi (oczywiście takiemu który jest przez nie postrzegany jako słaby) najbardziej jak tylko są w stanie, bo dla nich to swego rodzaju dziejowa sprawiedliwość.
  • Odpowiedz
@wielad: gdzie ja napisałem żeby mordować? Przecież mówię, że tego nie wolno robić, natomiast można, a nawet trzeba piętnować upadłość moralną i społeczną
  • Odpowiedz
@wielad: piszesz o tym, że przegrywy plują jadem i nienawiścią, otóż druga strona też nie jest lepsza tylko piętnuje i naśmiewa się i pluje mówiąc, że skoro im wyszło to i przegrywowi też może wyjść, wystarczy tylko chcieć i działać, otóż tak to nie jest i tak to nie działa, normicy też w końcu mogliby chociaż odrobinę wykazać empatii i pomoc mniej zaradnym mężczyznom, a nie tylko walczyć o korzyści
  • Odpowiedz
@wielad: i to prawda, dziewczyny jawnie i otwarcie tego pewnie Ci nie powiedzą i to też pewnie do czasu, ale w głębi duszy gardza przegrywem i nie chcą mieć z nim nic wspólnego pomimo, że kreują się na cudowne matki Teresy z Kalkuty, dziewczyny jedno myślą, drugie mówią, a trzecie robią
  • Odpowiedz
@Rumix24: ale to ich wina że jesteście nie atrakcyjni? Czemu jakiekolwiek mężczyzna miałby wam pomagać. Skąd wogole takie oczekiwania wobec świata? Gdzie wam powiedziano że cokolwiek wam się należy. Darujcie sobie kobiety albo walczcie o nie ale nie szkalujcid i obrażajcie. Może warto pogodzić się z losem i swoją frustrację seksualna ukierunkować w inną stronę niż agresja i nienawiść.

Słyszę tylko z waszej strony jęki i roszczenia.
  • Odpowiedz
@Rumix24: nie widziałem żeby normicy szkalowali przegrywy. Nie jesteście w żadnym stopniu wyjątkowi. Nikogo nie obchodzicie i normicy mają #!$%@? na was. Kobiety teraz was nie nienawidzą tylko ignorują. To ogromna różnica. Póki się nie zmienicie któryś z was pójdzie do ekstremum i zrobi krzywdę kobiecie. Wątpię żeby któryś z norników się na was wkurzył i coś wam zrobił
  • Odpowiedz
@wielad: nie mów do mnie i o mnie, bo przegrywem z wyglądu akurat nie jestem, tylko mając relacje z dziewczynami sam się przekonałem jakie są naprawdę, jeśli normicy w dalszym ciągu nie będą bardziej empatyczni to tak w końcu ktoś szkalowany nie wytrzyma i zrobi drugiego brejwika
  • Odpowiedz
@Rumix24: a ja nikogo nie kreuje na świętego. Tylko normalni ludzie nie zabijają inceli a incele zaczynają mordować normalnych ludzi via przypadek z USA.
  • Odpowiedz