Wpis z mikrobloga

@Brozyn: 100% completion, cos tam nadrobiles ostatnio, wydawalo mi sie ze miales na koncie gierki ktorych nie dalo rady juz splatynowac, mylilem sie widocznie?
w kazdym razie gratulacje, moja nerwica natrectw odzywa sie jak widze swoje marne 35%, 100 to ladna liczba
100% completion, cos tam nadrobiles ostatnio, wydawalo mi sie ze miales na koncie gierki ktorych nie dalo rady juz splatynowac, mylilem sie widocznie?

w kazdym razie gratulacje, moja nerwica natrectw odzywa sie jak widze swoje marne 35%, 100 to ladna liczba

@aleroc: odpowiem za kolege, na psnprofiles da sie "ukryc" gry, dajesz w konsoli jako ukryta i ci strona nie wykrywa, teoretycznie kazdy moze miec 100% na profilu ukrywajac wszystko czego
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
100% completion, cos tam nadrobiles ostatnio, wydawalo mi sie ze miales na koncie gierki ktorych nie dalo rady juz splatynowac, mylilem sie widocznie?

@aleroc: odpowiem za kolege, na psnprofiles da sie "ukryc" gry, dajesz w konsoli jako ukryta i ci strona nie wykrywa, teoretycznie kazdy moze miec 100% na profilu ukrywajac wszystko czego
@HumanBeing: gry 0% mozesz "usunac" z tablicy trofeow w samej konsoli, jesli chcesz "ukryc gre" bo np wbiles 1% i jednak byla do dupy, to wchodzisz w ustawienia prywatnosci i tam jest opcja "ukryj gry", zaznaczasz ktore maja byc ukryte, i o ile z tablicy trofek na konsoli nie znikaja, tak zewnetrzne strony typu psnprofiles ich nie widza, niezaleznie ile masz nabite % w grze
@Cinkito:
1. Są kanały na YT które robię poradniki do głównie prostych gier, np BadDriver albo Esstee. Dodatkowo np Ratalaika albo Sometimes You portują gry na konsole, i żeby sprzedaż była większa dają proste trofea z platynami do 2h zazwyczaj.
2. Granie w takie coś raczej nie sprawia frajdy, jakieś jazdy z poradnikami step by step albo z jutubem. Myślę że jestem uzależniony id trofeów i tyle :)
@kizimajaro:
Moje
@Brozyn: o widzisz, teraz to ja nie wiedzialem o tym :) Faktycznie, ukryte mam NBA i CoD BO 3 bo wbilo mi po 1 dzbanku a gry mi nie podeszly totalnie, i mam ten znaczek H :)

To tym bardziej szacun od kolegi dzbaniarza, chociaz przy Tobie, to raczej amatora :D
@Brozyn: dzięki za odpowiedź, pozwolę sobie na jeszcze jedno pytanie. Gry które kupujesz pewnie ciężko dostać w pudełkach i w większości jedziesz na wersjach cyfrowych. Ile miesięcznie średnio wydajesz na gry?
@kizimajaro: nie wiem, tyle ile mam wolnego. Nie gram w gry online od jakiegoś czasu bo mam dwójkę dzieci i muszę ciągle coś robić w domu, więc pauza i to jabłko, to obiad, to tamto. Nie liczę ile gram ale mało, głównie krótkie gry z easy platynami.
@Brozyn: ok, rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzięki za odpowiedz i powodzenia w dalszym platynowaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) tez mam konto na psnprofiles i widnieje mi tam aktualnie 22,72% ukończenia gier i 6 platyn ( ͡ ͜ʖ ͡)