Aktywne Wpisy
Maurelius +375
Mówcie, co chcecie, ale to jest stary, dobry, propaństwowy Tusk - podejmujący trudne i niepopularne decyzje, które na pewno odcisną się negatywnie na sondażach KO, ale konieczne i długofalowe, zgodne z interesem i bezpieczeństwem PAŃSTWA. Coś, czego pisowcy NIGDY nie potrafili zrobić, bo każde ich działanie było podejmowane w oparciu o badania jak odciśnie się ono na słupkach poparcia.
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
Retiarius_oma +67
Pisanie "randomowo" zamiast "losowo" i "triggeruja" zamiast "denerwują" jest dla mnie głupie. Nie podoba mi się.
Upominając, pisze to bo chce, przejmuje się tym bo mogę, a kogo to obchodzi? Mnie. To wolny portal.
#gownowpis #grammarnazi #jezykpolski
Upominając, pisze to bo chce, przejmuje się tym bo mogę, a kogo to obchodzi? Mnie. To wolny portal.
#gownowpis #grammarnazi #jezykpolski
Kiedy mi się to znudzi, ja jebix xD
1) Skąd Ty bierzesz te wszystkie gry, jak ich szukasz? Główne kryterium wyboru to łatwość wbicia 100%? (To w sumie więcej niż jedno pytanie)
2) Czy takie granie nadal sprawia Ci frajdę?
w kazdym razie gratulacje, moja nerwica natrectw odzywa sie jak widze swoje marne 35%, 100 to ladna liczba
@aleroc: odpowiem za kolege, na psnprofiles da sie "ukryc" gry, dajesz w konsoli jako ukryta i ci strona nie wykrywa, teoretycznie kazdy moze miec 100% na profilu ukrywajac wszystko czego
1. Są kanały na YT które robię poradniki do głównie prostych gier, np BadDriver albo Esstee. Dodatkowo np Ratalaika albo Sometimes You portują gry na konsole, i żeby sprzedaż była większa dają proste trofea z platynami do 2h zazwyczaj.
2. Granie w takie coś raczej nie sprawia frajdy, jakieś jazdy z poradnikami step by step albo z jutubem. Myślę że jestem uzależniony id trofeów i tyle :)
@kizimajaro:
Moje
To tym bardziej szacun od kolegi dzbaniarza, chociaz przy Tobie, to raczej amatora :D