Aktywne Wpisy
szczurek_87 +66
Nie ma chyba gorszego miejsca do grania niż konsole xD
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
Pamiętam jak moi rodzice mi to powtarzali. Zdanie, które słyszałem w mojej rodzinie i które było mottem wmawianym mi za młodu do głowy. Zdanie, które, po latach stwierdzam, jest najgorszym kłamstwem jakie słyszałem i p----------m głupot.
A co ja - robot jestem, że mam ukrywać swe uczucia? Jestem człowiekiem, mam swoje uczucia i reakcje na wydarzenia. Zdarza mi się wybuchnąć, zapłakać, załamać się, czy być słabym. I wiecie co? I TO JEST WŁAŚNIE MĘSKIE.
O wiele bardziej męskie jest przyznanie się do swoich błędów, że ma się wady, nad którymi trzeba pracować. A to co proponuje tamto motto, to zwykłe zakładanie maski. Życie w kłamstwie i przede wszystkim tchórzostwo. Tchórzostwo, bo zwyczajnie boisz się skonfrontować twoje uczucia ze światem. Boisz się wyśmiania, uznania właśnie za "p---ę" - zwykła ucieczka. Czyli w imię męskiej "odwagi", Bosak proponuje tchórzostwo w czystej postaci ¯_(ツ)_/¯
I dzięki temu właśnie, przez to, że żyłem przez wiele lat nosząc owe motto w swojej głowie - nabawiłem się kompleksów, zamykałem się przed ludźmi, uciekałem i żyłem w kłamstwie.
Dziękuję bardzo Panie Bosak xDDD
#bosak #bekazprawakow #bekazpodludzi #przegryw #bekaznarodowcow #konfederacja #neuropa #4konserwy #polityka
Komentarz usunięty przez autora
"Zachowuję się jak p---a" - sorry, ale dla mnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Właśnie teraz stwierdziłeś, że to że mężczyźnie wolno uzewnętrzniać emocje to rakowe podejście.
A co ma mężczyzna zrobić, gdy ma np. zaburzenia nastroju i nie jest w stanie nad nimi zapanować? Taka osoba potrzebuje diagnozy, wsparcia, farmakoterapii i psychoterapii.
Jak mamy ją zdiagnozować, jeżeli nie powie o swoich uczuciach? A nie
Przeczytaj jeszcze kilka razy. Facet nie powinien kierować się emocjami bo pod ich wpływem można samobuja strzelić a nie rozwiązać problem. Czuję że mam depresję? W chuju mam zdanie innych i idę po pomoc jeśli sobie sam jakoś nie poradzę. Nie odnosił się do osób z zaburzeniami.