@Mickey_Rourke_47: 10 milionów dolarów – nawet jeśli nie masz dobrego kontraktu. Nawet jeśli masz przeciętnego menadżera i walczysz z Conorem… Mogę o nim mówić różne rzeczy, ale ktokolwiek z nim walczy, zarabia z miejsca 10 milionów dolarów. Przesadzone. Rudy zgarnął rekordowo 3 miliony
@AGS__K: no ja się nie znam, ale kowboj też mówił, że to nie są takie pieniądze jak niektórzy sądzą i po walce z conorem nie będzie ustawiony do końca życia
@Mickey_Rourke_47: No Kowboj dostał za walke milion dolców. Także zależy ile komu wystarcza. Ale akurat łączne zarobki Kowboja w UFC to +/- 6 milionów baksów, także za to powinien być dawno ustawiony
@AGS__K: i to niby duzo? xd bo od paru lat słyszę ze mma zjadlo boks a tu najbardzjej medialny zawodnik w historii zarabia 10% tego co bokserzy i wielkie halo xd
@Jestem_robotem123: No jak porównasz do boksu, a zwłaszcza do najbardziej medialnych zawodników to tak, ale jak na MMA to absolutny rekord. Zresztą, w boksie dobrze opłacani są tylko niektórzy z górnej półki tylko z niektórcyh wag, jak ciężka czy lekka. Też nie każdy zgarnia kokosy xd
@Jestem_robotem123: Szpila rekordowo dostał 850k złotych za walke z Wilderem. Czyli jakieś 200k dolców w walce o mistrzostwo świata. Janek Błachowicz będąc zajebiście słabo opłacanym zawodnikiem też w walce o pas z mniej medialnym Reyesem i zarazem nie z poprzednim mistrzem dostał więcej :))
#ufc #mma #sportywalki #sport #dbstuff