Aktywne Wpisy
daeun +333
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +52
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
#dom #agd #diy #elektronika
@sawik20: słychać pracującą przy odpompowywaniu pompę?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@sawik20: sprawdź zaworek zwrotny na odpływie (często taka kulka lub cylinderek - lubią się zawieszać na kłaczkach), zwykle na końcu węża, już na podłączeniu do odpływu. Zobacz, czy w czasie pompowania w ogóle z tego węża leci woda. Jeżeli nie, to czy w wężu jest ciśnienie. Jeżeli jest ciśnienie, to gdzieś tam jest przytkany i da się zauważyć. Jak nie