Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Też przegrywy: pic rl
( ͡° ͜ʖ ͡°) #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #heheszki #bekazprzegrywow
Podczas gdy ludzie faktycznie będący przegrywami ( a nie sfrustrowanymi głąbami) spotyka się z jeszcze większą niechęcią, ostracyzmem i brakiem pomocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ludzkość jest wspaniała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Di_Caprio: no właśnie taki jest sens pogardy
Piękne. Ciśnij typa <3
Koniec nie ma takiego bicia i to jeszcze leżącego.
@SweetStuda ty się zastanów nad sobą i pierwsza pomoc i bhp ma być w sercu mocno.
@Di_Caprio: przegrywy gardzą kobietami a wszystkie ich wpisy są na ich temat
@NarrowHead: i znowu, pojedyncze przypadki kobiet żeby pokazać że wszystkie są złe są już w porządku?
@Fanatyk_Wedkarstwa: ach tak, ten który twierdzi że kobieta nie może nic od niego wymagac, nawet mycia się xd a sam napisał
Jakis przegryw gada jakies p------y = no, haha, kazdy z tego tagu taki jest, hehe
#logikarozowychpaskow #polka, takie są te polki, femonoidy, każdego dnia pojazd po kobietach n podstawie pojedynczych przypadków. Logika różowych pasków jednym z najpopularniejszych tagów. Hehe bo wiecie, one są głupie, po co rozmawiać z polka hehe
Ktoś wytknie przegrywom toksyczność- ojejej, przecież 1% taki nie jest, jak tak możesz