Aktywne Wpisy
Mannequeen +2
Mirasy mam zagwozdke.
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc
thority +307
Praca zdalna to największe błogosławieństwo mojego życia zawodowego.
Wstajesz o 6:30, mówisz "a chvj, poleżę jeszcze", więc wstajesz o 7, poranny trening, kawka z żonką, o 8:30 kurs z sypialni do domowego biura (w kurniku w PRL-owskim bloku 64m2, ale mimo wszystko własnym kurniku), odpalasz kąkutery, robisz się zielony na Teams i w sumie tyle z porannej aktywności zawodowej do tak mniej więcej 10:00. O 10 zaczynasz prackę jak człowiek, na luzie
Wstajesz o 6:30, mówisz "a chvj, poleżę jeszcze", więc wstajesz o 7, poranny trening, kawka z żonką, o 8:30 kurs z sypialni do domowego biura (w kurniku w PRL-owskim bloku 64m2, ale mimo wszystko własnym kurniku), odpalasz kąkutery, robisz się zielony na Teams i w sumie tyle z porannej aktywności zawodowej do tak mniej więcej 10:00. O 10 zaczynasz prackę jak człowiek, na luzie
Zastanawia mnie fakt, ze mój brat ma podobny staż na silce do mojego, ale nigdy nie przykładał wagi do białka, kiedy ja je trzymałem wysoko w granicach 2-2,5g/kg. A sylwetkami się nie różnimy, mam może z 1-2kg więcej miecha, ale on jest lepiej dociety. kiedys tez jakiś zagraniczny ciężarowiec mówił, ze trzymanie wysoko białka to wymysl stworzony przez twórców suplementów
#mirkokoksy
Wszystko zależy od jednostki, używanych środków, tego co i ile trenuje.
Dla "normika" lub osoby uprawiającej lekkie treningi siłowe lub atletyczne to 1.5-1.8 kg/mc w okresie masowym i trochę więcej w redukcyjnym
https://www.strongerbyscience.com/athlete-protein-intake/
Im cięższe treningi, używane środki tym może to być +3.0 g kg/mc
Oprócz tego białko ma inne walory - efekt sytości, zwiększona diureza (np. wyostrzenie formy na koniec), efekt termiczny obniżający kaloryczność diety; wpływ nie tylko na
@MateuszDragonWielkiPL: xD
@krwawytornister: