Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +63
#polityka #neuropa #bekazlewactwa #bekazpisu #ukraina #rosja #wojna
#konfederacja wiele można zarzucić, bo ostatnio Mentzen i kilka osób na listach zrobiło troszkę smrodu - nad czym ubolewam, bo to tylko zniechęci wyborców, a sondaże mieliśmy dobre i realną szansę na niskie podatki i eldorado. Ale nie można zarzucić konfederacji tego, że od samego początku przejrzała uKrainę i jej chore podejście do naszego kraju. Uciskany kraj przez Rosję zamiast grzecznie prosić nas o pomoc,
#konfederacja wiele można zarzucić, bo ostatnio Mentzen i kilka osób na listach zrobiło troszkę smrodu - nad czym ubolewam, bo to tylko zniechęci wyborców, a sondaże mieliśmy dobre i realną szansę na niskie podatki i eldorado. Ale nie można zarzucić konfederacji tego, że od samego początku przejrzała uKrainę i jej chore podejście do naszego kraju. Uciskany kraj przez Rosję zamiast grzecznie prosić nas o pomoc,

kocimietka_BB +31
Jak widać nie tylko faceci mogą być "incelami". Wystarczy zdjęcie przystojnego faceta na aplikacji randkowej i oto co się dzieje w sekcji komentarzy:
Natura.
#p0lka #chad #chadowezycie #logikarozowychpaskow #rozowepaski #przegryw #blackpill #heheszki #natura
Natura.
#p0lka #chad #chadowezycie #logikarozowychpaskow #rozowepaski #przegryw #blackpill #heheszki #natura

Wstajesz o 6:30, mówisz "a chvj, poleżę jeszcze", więc wstajesz o 7, poranny trening, kawka z żonką, o 8:30 kurs z sypialni do domowego biura (w kurniku w PRL-owskim bloku 64m2, ale mimo wszystko własnym kurniku), odpalasz kąkutery, robisz się zielony na Teams i w sumie tyle z porannej aktywności zawodowej do tak mniej więcej 10:00. O 10 zaczynasz prackę jak człowiek, na luzie i z uśmiechem.
Zero stresu w korkach w drodze do i z, walki z anetką o klimatyzację, drętwych rozmów w kuchni podczas wąchania śmierdzących potraw z mikrofali.
I tak, bardzo chętnie wpadnę na integrację z pizzą i pogadam z kolegami, a o co chodzi?
#pracbaza
#pracait
jestes przykladem dlaczego pracodawcy nie lubia puszczac ludzi na prace zdalna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@thority pełna zgoda!
@thority: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś chorym człowiekiem, projektującym w internecie jakieś wymarzone wizje których nie jesteś w stanie osiągnąć. Przykre.
@El_Trufel powiem ci, ja mam w swojej pracy ten ciulowy mierzalnik czasu na kompa. Staram się jak mogę mieć #!$%@? na to że mnie zwolnią, albo sam żebym miał taką możliwość jakby się coś opluli o to, że dbam o swoje zdrowie psychiczne żeby nie ześwirować że się muszę jakimś przypominaczem czasu w kompie przejmować. Przykro mi za dzieci ludzi co do tego wiernie podchodzą w niewolniczy sposób.