To ja zacznę pierwszy bez losowania. Mialem budzik na 8, ale przysnałem jeszcze na godzinkę znowu, ogarnąlem co ciekawego na wykopie. Potem z racji tego, że studbaza za kilka dni ogarniałem które książki są ważne, szukałem skryptów na chomikuj bo #!$%@? nie udostepniają, ogarniałem plan zajęć itd. skończyło się na tym że wyjeb.ali prąd xD, potem po ok. 15 wyszedłem na rower, po przejechaniu kilkunastu km. nie było to komfortowe, lańcuch hałasował, więc zawróciłem do domu, a potem do ciemności regulowałem przerzutkę co mi chu.jowo szło bo robię to pierwszy raz. A teraz wieczorem, siedze na wykopie i kupuję narzedzia, które mogą się przydać przy rowerze.
@vvvariacik: nie, jestem bliżej końca @Aoss: normalnie bym się przeprowadzał ale z powodu koronki mam mało zajęć na uczelni więc będę dojeżdżał bo nie mam jakoś strasznie daleko
@pepe_czarodziej: Poranek miałem taki sam budzik na 8 obudzenie o 9 i czytanie mirko. Jak szukasz rzeczy na studia na chomikuj? Nornalnie ludzie tam wrzucają materiały?
Mialem budzik na 8, ale przysnałem jeszcze na godzinkę znowu, ogarnąlem co ciekawego na wykopie. Potem z racji tego, że studbaza za kilka dni ogarniałem które książki są ważne, szukałem skryptów na chomikuj bo #!$%@? nie udostepniają, ogarniałem plan zajęć itd. skończyło się na tym że wyjeb.ali prąd xD, potem po ok. 15 wyszedłem na rower, po przejechaniu kilkunastu km. nie było to komfortowe, lańcuch hałasował, więc zawróciłem do domu, a potem do ciemności regulowałem przerzutkę co mi chu.jowo szło bo robię to pierwszy raz. A teraz wieczorem, siedze na wykopie i kupuję narzedzia, które mogą się przydać przy rowerze.
#dzienzzyciaprzegrywa
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
zaczynasz te studia?
Komentarz usunięty przez autora
@Aoss: normalnie bym się przeprowadzał ale z powodu koronki mam mało zajęć na uczelni więc będę dojeżdżał bo nie mam jakoś strasznie daleko
trzymaj się, ja swoich nie znoszę ( ͡° ʖ̯ ͡°)