Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Co za tłuki w tym douglasie pracują to ja nie wiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bylem sobie porównać erosa edt i EDP i babka podeszła do mnie z pretensjami czemu psikam 2 razy skoro oba zapachy to jest to samo xD, zachowywała się jakbym chciał ich okrasc czy nie wiem co
Niedługo zakażą używania testerów, lub tylko pod nadzorem " ekspedientek"
#perfumy
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bylem sobie porównać erosa edt i EDP i babka podeszła do mnie z pretensjami czemu psikam 2 razy skoro oba zapachy to jest to samo xD

@Zimnok: Albo to faktycznie jest to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Niedługo zakażą używania testerów, lub tylko pod nadzorem " ekspedientek"

@Zimnok: czasami mam wrażenie, że powoli się do tego zbliżamy xD. Bo na samym wejściu jesteś atakowany i pracownice same psikają xD
  • Odpowiedz
  • 2
@Marmite: wbrew temu co się mówi że to to samo tylko z mocniejszymi parametrami to różnica jest duża. Wącham teraz i. Jednego i drugiego i na początku. EDP jakby taki mroczniejszy, wyraźnie mniej słodki. Już jakieś 15 minut po otwarciu rolę się zamieniają i albo EDP jest słodszy albo jest tyle mocniejszy że przyćmił słodycz wersji EDT.
W EDP wyczuwam mocno to kandyzowane jabłko i ogólnie bardziej naturalny zapach, wyraźniejsze
  • Odpowiedz
@Zimnok: Jak byłem w syforze to mieli na półkach EDP ale nie było ani ceny ani testera xD kocham ten sklep. Zachęciłes mnie w sumie do tego EDP bo EDT jakoś mnie nie podniecił. Pachniał mi od samego początku jakby ktoś zapomniał dać nut serca i głowy i była sama słodka baza.
  • Odpowiedz
@Zimnok: ahahahahahaha nie wierzeee XDDDDDD
Po prostu po ostatnim kilkudniowym pobycie na Podkarpaciu, postanowiliśmy wrócić przed czasem z urlopu, tak było specyficznie xD
  • Odpowiedz
  • 0
@FELIX90: ale co? Odwaliły coś dziwnego? Czy po prostu dziwna atmosfera była?

Co do zapachu jak ktoś jest ciekaw różnic to na pewno to nie to samo.
Wiadomo, DNA jest takie samo praktycznie ale jak teraz wącham to w EDT dominuje subtelna kremowa wanilia z mięta gdzies w tle a w EDP najbardziej dominuje to jabłko które jest lekko kwaśne, potem dopiero wanilia z mięta
  • Odpowiedz