Aktywne Wpisy
marian-stefan +130
jaroty +200
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Pińć złotych dla skali. Krzak tej odmiany jest wielki, gęsty i wygląda jak krzaczory rosnące w rowie :) Ale ma też dziesiątki jeżeli nie setki takich małych "gum do żucia" na sobie :)
Podoba mi się :)
#chili #chilihead #papryka #papryczki #ogrod #ogrodnictwo #warzywa #hobby #zainteresowania #domowyogrod #rolnictwo #jedzenie #ostrezarcie
@Rumeq: Jest moc :P
@MilowyLas: Nie mam chyba obecnie :( Jak będę na działce to strzelę :)
@shopec: W sumie to z wyglądu mi się serio kojarzy ze słodyczami, ale smakiem to nie mam pojęcia jak komuś to mogło się skojarzyć z czymkolwiek słodkim.
@shopec: W przyszłym sezonie jakichś ciekawszych Bubblegumów poszukam :D
@polutt @gobi12: Moim zdaniem tu chodzi o skojarzenie wizualne - ona trochę wygląda jak takie gumy z dawnych czasów, które czasami były w formie kulki, a czasami takiej "rozciągniętej" kulki, jak to na zdjęciu. W późniejszych latach one były dostępne w takich automatach na złotówkę, gdzie po wrzuceniu monety przekręca się taki "dynks" i wylatuje guma w takim właśnie