Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@m_bielawski: myślę nad Twoim zegarkiem jako jednym z potencjalnych kandydatów na urodziny brata. Także im więcej zdjęć tym lepiej dla mnie, bo w sumie to bardzo uniwersalny zegarek...
  • Odpowiedz
bo w sumie to bardzo uniwersalny zegarek...

@Dominik80: to prawda. Prosty, nie za duży (39mm). Myślę, że na skórce też by się fajnie prezentował, chociaż nigdy go nie zdejmowałem z tej bransolety, bo jest bardzo fajna :)
W środku Powermatic 80 (u mnie akurat z certyfikatem COSC, chociaż to nie ma specjalnego znaczenia), który bardzo dobrze trzyma czas.

im więcej zdjęć tym lepiej

Gdzieś kiedyś na pewno wrzucałem więcej na
  • Odpowiedz
  • 0
@m_bielawski: jego uniwersalność zwróciła moja uwagę. Jest dość często polecany i jest całkiem fajnym kawałkiem zegarka. Pudełko Tissot wygląda bardzo ok, także na prezent jak znalazł.

Moim głównym problemem było to, że brat w sumie jest bardzo silnie zawodowo i ogólnie z zamiłowania związany ze sportem. Dlatego chodziło mi o coś uniwersalnego, ale niezbyt oficjalnego. Taki casual, który założysz po pracy praktycznie do wszystkiego. Nie jest on zegarkowym entuzjastą, ale
  • Odpowiedz
No i nie wiem czy kwarc by nie był tu lepszym rozwiazaniem...

@Dominik80: dla nie-entuzjasty na początek pewnie tak. On występuje też w wersji z kwarcem, więc z tym nie będzie problemu. A i kilka ziarenek mniej wydasz ;)
  • Odpowiedz
  • 1
A zdjęcia na szybko lepsze niż moje najlepsze w życiu.

@Dominik80: dzieki :) jakby mialo byc na "wolno", to bym wyciagnal lustrzanke i lampy, dobral jakies ladne tlo, etc... ;)
  • Odpowiedz