Aktywne Wpisy
#sodastream #gotujzwykopem
Mireczcy. dobre to jest. zadowolony jestem. kupilem se to dzisaj dokladnie taki zestaw za 299zł
i dwa syropy za 37 zł
testy:
Woda gazowana- wychodzi bardzo dobra, z kupna butelkowej wody gazowanej juz rezygnuje.
Syropy:
Pepsi MAX- dla mnie smakuje tak samo jak ta sklepowa, takze rezygnuje z kupna butelkowych.
Pepsi (klasyczna z cukrem)- tu niestety sie troszeczke zawiodlem, ale takze rezygnuje z pepsi butelkowanej. W smaku delikatnie rozni sie
Mireczcy. dobre to jest. zadowolony jestem. kupilem se to dzisaj dokladnie taki zestaw za 299zł
i dwa syropy za 37 zł
testy:
Woda gazowana- wychodzi bardzo dobra, z kupna butelkowej wody gazowanej juz rezygnuje.
Syropy:
Pepsi MAX- dla mnie smakuje tak samo jak ta sklepowa, takze rezygnuje z kupna butelkowych.
Pepsi (klasyczna z cukrem)- tu niestety sie troszeczke zawiodlem, ale takze rezygnuje z pepsi butelkowanej. W smaku delikatnie rozni sie
Gmeras +19
Właśnie wylądowałem z rocznym synem w szpitalu. Zanim tu trafiłem to spotkałem 3 konowałów. Pierwszemu można jeszcze wybaczyć bo to była niedziela według mnie na pediatrię przebadała syna ok w tym dniu miał mokry kaszel stwierdził zakażenie wirusowe oraz stan zapalny w uchu ( na to według mnie antybiotyk się wprowadza) no dobra wizyta kontrolna we wtorek poniedziałek stan już delikatnie gorszy dochodzi gorączka i katar. We wtorek pediatra nie widzi nic
#gielda
Jaki procent w gotowce