Aktywne Wpisy
Atreyu +737
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +558
Lubię okres jesień-zima bo wtedy robimy chyba najwięcej ciekawych programów jak akcja wysyłania kartki z życzeniami na święta do więźnia.
Na zdjęciu kalendarz z tego roku. Zachowujemy wzór również na kolejny.
#wiezienie #zen #medytacja #buddyzm #gruparatowaniapoziomu
2. Akcja wysyłania kartek z życzeniami do więźniów to działanie prospoleczne
3. Przynajmniej robimy coś konkretnego a nie heheszkujemy o lgbt i może ktoś chciałby wesprzeć ten projekt? Cóż... Ocena indywidualna czy kogoś to interesuje czy jednak działania organizacji non profit to niski poziom.
Naszym głównym celem jest pomoc więźniom w powrocie do społeczeństwa. Edukacja w trakcie kary i pomoc w podjęciu pierwszych kroków na wolności. M.in. stosujemy medytacje.
Wspomagamy też inne osoby wykluczone społecznie
Przebudzeni.org
Opis tagu.
Tymczasem Ty chwalisz się, że kalendarze się drukują i zrobisz rozdajo (-‸ლ) Owszem lepsze to niż śmieszkowanie ale szanuj tagi.