Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
I od razu napiszę, nie ja to zgłosiłem. O akcji dowiedziałem się przed chwilą.
#dwapalcewnatalce #patostreamy #danielmagical
Czytając twój post można odrazu określić twój wiek i rozum.
Bawicie mnie serio, ktoś mial zjazd i problemy, jeden weekend zrobił lżejszy stream i takie teksty...pluc na was tylko
@OazaSpokojuu: taka pszyrka, że wstałem z 40 minu temu xD. Po co siedzisz na tym tagu typie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@OazaSpokojuu: JEDEN? On już chyba 3 raz oszukał ludzi xD ale widzę, że lubisz być oszukiwany, to twoje hobby. Ale nie na wykopie, sorry
Będzie to będzie, to nie jest k---a wasz sługus i bardzo dobrze, że ma w was w------e.
W sumie dobrze, przynajmniej dzięki wam może sie ogarnie i przystopuje.
@OazaSpokojuu: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To nie są wasze zabawki
@Puszkov: raz jeszcze pytam - co ty robisz na tym tagu?
Czyli scamem nie jest oszukiwanie z szukaniem kierowników, nie kupienie głośnika, nie odpalenie streama
Robię tu to co każdy normalny człowiek - jestem tu dla rozrywki. Ale rozrywka to nie jest spełnianie każdych zachcianek takich ameb umysłowych jak Ty tylko coś głębszego, co ma podłoże w spontaniczności i przypadkowości. Chcesz oglądać rozlew krwi albo bezwarunkowe posłuszeństwo? Odpal sobie
@Puszkov: nie, po prostu odpowiadam na twoje bezpodstawne zarzuty. Twoje i tego drugiego stypiarza
Rozrywka - oglądanie ćpuna i menela jak siedzą i nic nie robią. Zmiłuj się
Beka z ciebie typie generalnie, tak bardzo Ci d--a pęka, bo coś poszło nie po twojej myśli xD Piękny jest to obraz stereotypowego wykopka, oj piękny.
@Puszkov: wywalili Wdowikia z mieszkania po raz Nty, więc co niby poszło nie po mojej myśli xD