Aktywne Wpisy
Undying +577
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +859
Wołam plusujących z poprzedniego wpisu - dzięki za wiarę w dziadka-batmobila! ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#chorwacja #motoryzacja #fotografia #chwalesie #samochody #mitsubishi
Jaki silnik, rocznik, ile go masz, czy miałeś jakieś większe koszty z nim związane? Pytam bo sam choruję na galanta i planuję kiedyś kupić jakiegoś w którego nie byłoby mi szkoda inwestować
@Biebrzanski_Ghul: właśnie, jak tego dokonałeś bo z czego widziałem galant bez rdzy na nadkolach to albo bardzo dopieszczony albo już ze zrobionymi progami.
Zainwestowałeś w jakieś zabezpieczenia antykorozyjne czy może garażowany?
@Biebrzanski_Ghul: jeśli te legendy o słabych hamulcach, bo sam osobiście nie jeździłem, to prawda to sam bym w nie zainwestował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zainwestowałeś w jakieś zabezpieczenia antykorozyjne czy może garażowany?
Na nadkolach akurat mam rudą i to coraz więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poprzedni właściciel już je robił, ale temat wraca dość szybko. Jeśli chodzi o podłużnice i boczki, ogólnie wszystko, co lubi ruda szmata, to nic
@Biebrzanski_Ghul: stary, żebyś widział jakimi szrotami ludzie robią regularnie trasy GB - PL albo NL-PL po 1000-2000 km w jedną stronę, to ten Galant przy tym to prawie nówka z salonu XD Ja sam pełnoletnimi autami nieraz robiłem po 1500km bez zająknięcia.