Aktywne Wpisy
xeacaex +691
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
Idziesz z rana do roboty. Ale najpierw na chwilę wbijasz do żabki, by kupić 2 najtańsze energetyki i cienkie fajki.
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Jak ktoś wylosuje złotą kartę i zgadnie spółgłoskę, to może od razu (bez kręcenia) wykorzystać ów złotą kartę, tj. za 500 zł, bo taka kwota zawsze jest pod złotą kartą?
Drugie pytanie: mając ZK wykręci ktoś jakąś kwotę, poda dobrą spółgłoskę, następnie kupi samogłoskę, którą oczywiście trafi - to czy wtedy może wykorzystać ZK?
Trzecie pytanie: jak ktoś wylosuje "GRAJ DALEJ" - wybierze wariant odgadywanie hasła i nie zgadnie, to "grając dalej" może jeszcze raz podać inne hasło? Czy jednak "GRAJ DALEJ" oznacza "KRĘĆ DALEJ"?