Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szyderczy_szczur: to jest bardzo smutne, bo to realny problem, ale taka jest prawda. Całe szczęście dobry trans jest nieodrożnialna na pierwszy rzut oka od zwykłej kobiety więc o ile nie jest się atencyjną Margot to można jakoś żyć.
Nie. Mnie śmieszy, że prawactwo sprowadza temat do transseksualizmu do obcięcia penisa.

@KrwawyPacyfista: No, jeszcze jest terapia hormonalna, zmiana stylu, czasami operacje typu feminizacja twarzy. Z takimi transseksualistami, którzy faktycznie próbują sie upodobnić do swojej porządanej płci, mało kto ma problem. Tylko, że ostatnio postępowcy chcą znieść te wszelkie wymagania i sprawić, że mężczyzna może sie ogłosić kobietą kiedy chce, i automatycznie dostawać wszystkie prawa jakie przysługują kobietom. Dochodzi więc do
@krystian-masiak: Nie. Mnie śmieszy, że prawactwo sprowadza temat do transseksualizmu do obcięcia penisa.

@KrwawyPacyfista Kobieta z fiutem i jajami to przecież spoko kobieta dodatkowo z zarostem. Do tego pewnie zdrowe to emocjonalnie i psychicznie xD dajcie być ludziom kim chcą. Ja dzisiaj jestem jednoroznym delfinem i UJ ci do tego