Wpis z mikrobloga

Czy zgadzacie się z tym, że jak faceta chwali się czasem nawet codziennie za wiele rzeczy które robi (oczywiście nie takie gówna jak np. wyrzucenie śmieci tylko poważniejsze rzeczy xD) i docenia na każdym kroku, łącznie z komplementami dotyczącymi nie tylko jego wyglądu, ale raczej jego mądrych zachowań, dobrego gustu i cech które w sobie rozwija - to czy to paradoksalnie może go odsuwać, bo będzie czuł się zbyt pewny i znudzony tym, że za wszystko jest przez kobietę doceniany?

#kiciochpyta #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mlody_czyzyk23 chwalenie faceta za to co robi sprawia że czuję się potrzebny i ma poczucie dobrze spełnionej pracy, że jego starania są zauważane

Jak uznajesz to za normę to frustruje
  • Odpowiedz
@mlody_czyzyk23: ja myślę, że nie. Codziennie mojemu chłopakowi mowie, że dobrze wygląda i chwalę za to co robi i mówię mu, że jestem z nim szczęśliwa, on robi to samo i za każdym razem jak mnie chwali to mi jest miło. Myślę, że każdy lubi jak widzi, że jego druga połówka go docenia ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Sprus: na początku fajnie jak ktoś cię chwali, ale jak ktoś robi to non stop, to zaczynasz czuć się jak dzieciak, którego rodzice chwalą nawet jak się zesra ()

@hiszpank: nie chwal go, tylko pokaż że to zauważasz i doceniasz ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz