Aktywne Wpisy
rafal-heros +23
#demografia
#nieruchomosci
Rozwala mnie argument że dziecko to drogie hobby.
Rok 1997. Średnia naszych rodziców 1300 zł
Buty Nike 200 zł
#nieruchomosci
Rozwala mnie argument że dziecko to drogie hobby.
Rok 1997. Średnia naszych rodziców 1300 zł
Buty Nike 200 zł
Pierdyliard +229
#gry #mafia #ciekawostki #pcmasterrace
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Dokładnie 22 lata temu dostaliśmy w swoje rączki jedną z najlepszych gier w historii.
Kononowicz to nie jakiś tam Janek, który był zwykłym alkoholikiem i przypadkowo tam trafił, bańka pęknie za kilka dni a my będziemy mieli wspaniałą rewolucję.
#kononowicz #patostreamy
@Witch22: Ciężko ludziom zrozumieć że teraz jest RODO. Proponuję samemu sprawdzić jak np. leży ktoś z twoim znajomych w szpitalu np. koleżanka, kolega, ciocia itd. i zadzwoń na oddział do lekarza dyżurnego, spytaj czy ci udzieli jakichś informacji na temat pacjenta jak nie jesteś wpisana do karty informacyjne.
Na szkolną przyjadę media z całej Polski i Major będzie opowiadał wzruszające historię o swoim przyjacielu kononowiczu. Później wybuchnie afera na całą Polskę, że Wojciech Suchodolski straci dom i wyląduje na ulicy. Polacy złoża się na mieszkanie dla Majora na pomagam.pl a Wojtek zyska jeszcze większą sławę dzięki czemu stanie się najpopularniejszym jutuberem w kraju. Później pojawi się druga Monika ale lepsza a na wykopie będzie ból
I tak jak on zawsze mówi: "ja nie jestem taki jak na filmach, każdy kto tu wpada może się tego dowiedzieć"