Wpis z mikrobloga

@geco: Szczerze to wolę jak ktoś w ogóle nie nosi maski niż jak nosi na samych ustach. Jak nie ma w ogóle to jeszcze można pomyśleć no biedak zapomniał albo coś, a jak nosi z nosem na wierzchu to wiadomo, że debil.
  • Odpowiedz
będzie nas więcej, w Warszawie właśnie trwa protest, nikt mnie nie zmusi do noszenia szmaty na twarzy.

@PiO7R: ty ale to nie jest protest szurów w sprawie maseczek, twój protest był w weekend
  • Odpowiedz
@asd23434asd: dzisiaj też jest, bo ustawa covid-19 będzie poddana pod głosowanie w sejmie, nie musisz się tym interesować, załóż grzecznie maseczkę i siedź cicho
  • Odpowiedz
@asd23434asd: spoko, nie biorę udziału w tych protestach, ale jak będzie trzeba to wyjdę na ulicę, bo korona cyrk trwa już za długo. Nie jestem przeciwnikiem szczepień ani 5G.
  • Odpowiedz
@geco: nie jeżdże komunikacją miejską ale czasami jak jestem w sklepie to zdejmuje maseczkę z nosa bo jak mam zasłonięty to mi okulary parują i c--j widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Też mnie to bawiło do momentu jak założyłem okularsy :D
  • Odpowiedz
@geco: w sobotę akurat leciałem sobie...

Też się taka panienka w tłumie odezwała przed kontrolą osobista, że dystansu ludzie nie trzymają xD

Za pół godziny siedziała w tym samym samolocie, gdzie był pełniutki - jakoś dystans już jej nie przeszkadzał, albo go nie zauważyła.
  • Odpowiedz
@geco: nie zakładam wcale, od marca może 3 osoby mi zwróciły uwagę że nie mam a jak ochrona na markecie prosi żebym założył mówię że mam astmę, nikt tego nie sprawdza. Nie mam w tym żadnej ideologi zwykle lenistwo.
  • Odpowiedz