Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +78
Amerykańscy żołnierze zmuszają wietnamskie kobiety do zostania ludzkimi wykrywaczami min - rok 1966
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
źródło: HMvt3rSXYAAoxmG
Pobierz
baemaj +21
Chcę kupić jednego kwiatka i sprawdzić, czy przez rok uda mi się go nie uśmiercić. (ಠ‸ಠ) Jeśli przeżyje, dostanie zaszczytne miejsce w moim mieszkaniu.
Myślałam o drzewku oliwnym. Ma to sens jako pierwsza roślina, czy lepiej zacząć od czegoś mniej wymagającego?
Ładniutka też jest Aspidistra wyniosła.
#rosliny
Myślałam o drzewku oliwnym. Ma to sens jako pierwsza roślina, czy lepiej zacząć od czegoś mniej wymagającego?
Ładniutka też jest Aspidistra wyniosła.
#rosliny

Pacjent - Zipp Neken (Yamasaki YM50) 72cc
Odpala, po odpaleniu kierunkowskazy zaczynają przez 5 sekund migać i silnik gaśnie.
Świeca i CDI jest OK, bezpiecznik główny jest ok.
Help!
A tak serio gość jest dobry.
@Man_of_Gx
@mpetrumnigrum
To china, więc to może nawet być błotnik.
@mpetrumnigrum
Jak gadałem z teściem, i opowiedziałem mu krok po kroku co się odjaniepawliło to w sumie sensowny wmiosek wyciągnął - immobiliser.
Ale z tego co pamiętem to 139fmb w standardzie raczej takowego zabezpieczenia nie mają. Ale z drugiej strony, kupując moto w komplecie z kluczykami był pilot. Co prawda nie znalazłem jakiegokolwiek zastosowania do tego pilota więc coś może być na rzeczy, że samoczynnie, równo jak w zegarku,
@Man_of_Gx
Problem solved - alarm okazał się wadliwy. Mimo, że wcześniej nawet go nie załączałem specjalnie. Kupiłem nowy, wymiana sztuka na sztukę i pyka aż miło ;)
@Goofas: Cieszę się że się udało.
jednak ja na twoim miejscu bym całkowicie alarm wywalił. Tak samo jak czujnik złożonej stopki.
Czym mniej części tym lepiej.
Normalnie, dokładany alarm aftermarket ma nie pozwolić na odpalenie sprzęta ale nie ma prawa go zgasić, taka wariacja jak Ty masz jest ciutkę ryzykowna skoro potrafi zgasić moto po odpaleniu.
Gx