Aktywne Wpisy
RedBulik +998
dziadeq +221
Bawi mnie to wyparcie w sumie. Obecnie jak zarabiasz 10 000zł netto to nie stać Ciebie na kredyt na mieszkania. A przypomnę że 50% Polaków zarabia mniej niż 5000zł. Zarabiając 10k i więcej jest w top10% w Polsce pod względem zarobków i nie stać Ciebie na kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Muszę wreszcie kupić lepsze pędzle niż noname za 2,50 xD
#warhammer40k #wh40k #modelarstwo
@SiDi: Dzięki! :) Fajnie wygląda ale rzeczywiście to dość krucha konstrukcja - tak jak mocowanie suppressorów do tej "latającej" podstawki :D
@pepsik: Pędzle citadel to syf :D Lepiej mi się sprawdzają właśnie jakieś syntetyczne no name za 2,50, ale też mam jeden jakiś stary pędzel do detali (chyba jakies 20 zł kosztował) i jest genialny w porównaniu do resty, trzyma farbę i czubek.
Plus czy poza trwałością czubka, da się zauważyć inne różnice? Wiem że większe pędzle chłoną więcej farby, więc rzadziej trzeba nabierać, ale czy jest w tym różnica pomiędzy no-name syntetykiem za 2zł a naturalnym pędzlem za 60?
@SiDi: pytanie jak wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
To piąta :) Wcześniej zrobiłem kilku primaris - ale usypiałem bo nudne to a czwarty był "Belisaurus" :D
kształtując włosie do szpica. Mydło zaschnie a wasz pędzel będzie długo zachowywał pożądany kształt.
Chętnie odpowiem na więcej pytań, piszcie