Aktywne Wpisy

Jeśli masz serdecznie dosyć kołchozu - przypomnij sobie o co walczysz przez te 8 godzin:
#dziendobry #pracbaza
#dziendobry #pracbaza
źródło: 999
Pobierz
Na głównej znalezisko o serialu w którym pierwsi szwedzi byli czarni. W artykule podlinkowanym serial krytykuje polityk, a broni go archeolog. Ponadto jak się poszuka to niejedno badanie tego dowodzi, że pierwsi Europejczycy mieli ciemną karnację. Po której stronie stają wykopki? Oczywiście nauka jest lewacka, genetyka to śmieszne literki jak LGBT i nie wiem co tam jeszcze. Po prostu ja j---e czemu ja tam jeszcze czasem zaglądam xd ludzie to debile itp
źródło: temp_file6221761846940270119
Pobierz

Za niedługo będę robił mini wywiad** w formie pytań/rozmowy z dwudziestokilkuletnim Żydem który jest gejem, mieszka oraz studiuje we Włoszech i nie jest zwolennikiem LGBTQ+ (zwolennik równouprawnienia geji i lezbijek w małrzeństwie i adopcji, monogamii gejowskiej i rozwiniętej tożsamości poza orientacją seksualną. Przeciwnik prawnego przymusu kościoła do czynienia czegokolwiek wbrew jego wierzeń, otwartej rozpusty na ulicy, neoleftyzmu LGBTQIAPDHCBFJSIVBSIU....... oraz mówienia dzieciom że urodzili się w złym ciele. Tu są jego poglądy ), czyli według #neuropa kolega gej wersja "how dare you". ( Zna też dobrze polski )
Uznałem, że to ciekawy temat i wiele osób miało by ciekawe pytania które chciało by zadać.
Więc zachęcam do wpisywania pytań w komentarzach wybiorę 4-5. Więc o co zapytał/ała byś swojego kolegę geja który nie lubi LGBTQ+ ?:)
PS. On nie orientuje się w Polskiej polityce i tym co się tu dzieje.
Zachęcam do obserwowania tagu #dropthet
#ama #ciekawostki #wykop #4konserwy #neuropa #lgbt #teczowepaski
źródło: comment_1600001604x3huFsBUoQUKRlBWM69uLL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Że niby libki są przeciwko osobom transeksualnym?
źródło: comment_1600003252HhThQbzCKv0f8iW3n7gQq3.jpg
Pobierzserio, przestań z------ć ten tag takimi gównami bo nikt z #teczowepaski nie ma ochoty tego czytać
to jest tak jakbym wbił na grupę heteryków i za wszelką cenę chciałbym udowodnić, że ci z małymi i niscy nie mogą należeć do hetero i hehe mam znajomego hetero który mówi że odcinają się od tych z małymi i