Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
hub_bub +12
Mega dziwi mnie wycena Meta i Alphabet.
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak

Będąc dziś na zakupach w jednym ze sklepów w dużym mieście(Kupiłem zajebiste spodnie i koszulke (ʘ‿ʘ)) wdałem się w dyskusję z Babcią, która tam obsługuje. Babcia z dużej, bo to jest też przydomek tej wiekowej kobiety, która ma albo zajebisty dar wciskania ludziom kitów albo ma złote serduszko. W każdym razie sprzedała by wam kota w przeźroczystym worku mówiąc, że to pies a wy byście jeszcze podziekowali xD
Tu coś zahaczyła, że jakbym zrzucił z 5 kg to bym wyglądał zajebiście a tu czy mam dziewczyne. I tak od słowa do słowa weszliśmy na dość dziwny temat, którego no k**wa bym się nie spodziewał w rozmowie z kobietą jakąkolwiek. Otóż Babcia zapytała mnie "Co faceci widzą w tych grubych dziewczynach". Zapytałem co dokładnie ma na myśli mówiąc grube. Powiedziała, że te takie dziewczyny, które mają mega spasione nogi, które opinają w legginsach albo dziurawych spodniach w których nitki odcinają im dopływ krwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ona nie rozumie jak młode osoby mogą się doprowadzić do takiego stanu. Stwierdziła, że im samym musi się to podobać skoro nie zakrywają tego w żaden sposób tylko eksponują te nogi w legginsach. Oraz stwierdziła, że chyba nie czują wstydu w przypadku swojej choroby. I często widzi ich w towarzystwie ładnych fajnych chłopaków. A tyle ładnych dziewczyn chodzi po mieście. I po prostu trochę mnie zatkało.
Nawet starsza kobieta kobieta widzi, że młode julki nie dbają o siebie, bo i tak znajdą facetów. Powiedziałem jej, że niektórzy faceci z braku laku wolą się zadawać z taką niż z żadną. To tylko powiedziała "To Ty takiej nie szukaj" i sie zaśmiała ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski
No i jeszcze jak one mogą wychodzić na ulicę i się nie wstydzić xD to facetow prawie w ogóle nie powinnismy widzieć na ulicy, bo 80% ma bebzon ¯\_(ツ)_/¯
A komentarz na temat mojej wagi nie był na siłe, bo sam jej powiedziałem, że jestem grubas. Ja tam uznałem to za miłą uwagę na którą Julki nie mogły by sobie pozwolić. Poza tym każda różowa patrzy na wygląd więc każda jest pustakiem?¯\_(ツ)_/¯