Wpis z mikrobloga

Rozmawiałem przed chwilą z dziewczyną Pato przez telefon i powiem Wam że nieciekawie to wygląda. Chłopak jest kompletnie rozbity po powrocie z G R E C J I. Nie może sobie znaleźć miejsca i wszystko mu przypomina o tym, jak to było tam u N I C H w G R E C J I. Jego partnerka podobno nie nadąża z podawaniem baklavy,tza-tzików oraz musaki na uspokojenie. Podobno sąsiedzi przez 24 godziny na dobę są katowani twórczością Eleni,a poręcze i schody na klatce schodowej są całe umazane rybą po grecku. Rano była wzywana karetka,bo pod wpływem Metaxy rzucał z balkonu w ludzi kawałkami fety,oliwkami oraz polewał przechodniów oliwą z oliwek.Kiedy rozwalił w końcu kopniakiem muszlę klozetową i zalał sąsiadów to wezwana została jednostka specjalnie wyszkolonych policjantów z Komisariatu numer 3. Niestety kiedy zjawili się z obławą ten krzyknął tylko że Πάντα ῥεῖ. I tańcząc zorbę uciekł do lasu. W oddali było tylko słychać jego niknący głos i echo które niosło "Ja byłem w G R E C J I....."
#kononowicz #suchodolski #szkolna17 #pasta #heheszki #patostreamy
Pobierz PonuryBatyskaf - Rozmawiałem przed chwilą z dziewczyną Pato przez telefon i powiem Wa...
źródło: comment_1599751918N45ZNd0i3tBTXQOF9v1fwF.gif
  • 5