Aktywne Wpisy
JackStump +91
Wisimiwur +3
TL;DL - szukam starej gry z pegazusa. Za pomoc w ustaleniu jej tytułu robię #rozdajo klucz na steam za 70,00 zł.
Co jakiś czas, od ponad dwudziestu lat wraca do mnie wspomnienie starej gry z pegazusa. Byłem za mało kumaty żeby w nią grać ale próbowałem.
Latało się tam na deskorolce czy czymś podobnym. Miała otwarty świat i prostą grafikę. Można było wchodzić do jakichś jaskiń albo piwnic. Sterowało się jakby „zwykłym” człowiekiem. Była dziwaczna i nieco surrealistyczna. Straszna (wtedy).
No
Co jakiś czas, od ponad dwudziestu lat wraca do mnie wspomnienie starej gry z pegazusa. Byłem za mało kumaty żeby w nią grać ale próbowałem.
Latało się tam na deskorolce czy czymś podobnym. Miała otwarty świat i prostą grafikę. Można było wchodzić do jakichś jaskiń albo piwnic. Sterowało się jakby „zwykłym” człowiekiem. Była dziwaczna i nieco surrealistyczna. Straszna (wtedy).
No
No bo zobaczcie facet wszystko zwdziecza hajsowi z #famemma. Ladna kobiete hajs, wypozyczone auta hajs, fajny dom hajs, akcesoria w tym serwer afrykanski swietej pamieci hajs. Łozpała i te gangusy wiedza, ze Wojtas zrobi wszystko zeby ten hajs utrzymac, wiec chlop jezdzi po calej Polsce zalatwia, zeby lysi panowie byli zadowoleni.
To juz nawet masny Bombel nie jest taki glupi, zdywersyfikowal dochod o Masno z Fame MMA bierze tylko dywidene przyjdzie juz na te gale jak musi i #!$%@?.
A Gira jezdzi po calej Polszy i wskakuje po taniosci na zastepstwa kompletnie nieprzygotowany przy okazji rujnujac swoje zdrowie.
@krystian-stepaniak: xD. Nie trzeba byc tylko przystojnym, zdby siegac po pewna pule kobiet.