Aktywne Wpisy
Sigfried +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +262
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Jak Lato był prezesem PZPN to polska liga była bodajże na 18 miejscu w rankingu lig europejskich. Za Bońka jest na 32.
Lato zatrudnił światowej sławy trenera Benhakera który z bandy ogórków zrobił ekipę #!$%@?ącą Portugalię. Boniek zatrudnił Brzęczka który prowadził Raków czy GKS Katowice i który marnuje najlepsze pokolenie polskich piłkarzy od kilkudziesięciu lat.
Za prezesury Laty nasz kraj zorganizował mistrzostwa europy.
Proszę, wyjaśnijcie mi dlaczego Lato uchodzi za synonim porażki a Bońka przedstawia się jako zbawienie polskiej piłki po rządach poprzednika?
#reprezentacja #pzpn #boniek #pilkanozna #mecz
https://dziennikzachodni.pl/wszystkie-wpadki-grzegorza-laty/ar/665791
Komentarz usunięty przez autora
@Partyzant91: mam nadzieję, że tego już nikt nie robi
Beenhakkera zatrudnił listkiewicz. Jak beenhakker otrzymał nominację lato powiedział do dziennikarzy "np to teraz my was będziemy #!$%@?ć" sądząc że to będzie totalna klapa.
Euro załatwił listkiewicz przy wsparciu ukraińskiego oligarchy. Pewnie nawet nie wiesz kogo xd
#!$%@?
Jednocześnie pomijajali fakt że Boniek już wiceprezesem był w PZPN za Michała Listkiewicza
No ale Ryży potem uznał, że w sumie to czemu nie #!$%@?ć tego wszystkiego w drobny mak. Trzymanie dziennikarzyn za mordy, bagatelizowanie jednej z największych kompromitacji w historii polskiego sportu, jakim były
( ͡° ͜ʖ ͡°)