Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +342
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
rodnekr +460
Państwu bardziej opłaca się nie sprawdzać niepłodności hetero, gdzie 90% takich par ma możliwości reprodukcyjne i bezwzględna większość będzie miała kiedyś potomstwo, niż... dawanie benefitów wszystkim homo, gdzie wg statystyk z zachodu tylko 10-15% par homo decyduje się na wychowywanie dziecka.
Sprawdzić, czy jakaś para będzie miała dziecko
Napisałem o "intencji posiadania dziecka". Wyjaśniłem
@shoananas: Nie każdy bierze małżeństwo z intencją posiadania dziecka. I pary po menopauzie nie są pozbawione tych benefitów, więc twój argument to kulą w płot.
also prawaki: ZOBACZCIE ZNALAZŁEM 5 PRZYPADKÓW ŻE LGBT TO CHORZY PSYCHICZNIE LUDZIE I WSZYSTKICH ICH TRZEBA LECZYĆ!
@shoananas: Super, potwierdziłeś że państwo nie interesuje płodność par i zezwala na małżeństwa osób bezpłodnych lub tych co są zbyt starzy by się rozmnażać, a więc brak potomstwa nie jest to żadną przeszkodą dla par homoseksualnych (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nie każdy, ale zdecydowana większość (pewnie też okolice 90%) w odróżnieniu od związków
Nie chodzi o to, że nie państwo nie interesuje - takie badanie płodności byłoby po prostu nieopłacalne. Zezwala na małżeństwa bezpłodnych, bo często sami zainteresowani nie wiedzą o swojej chorobie. Zbyt starzy oczywiście nie powinni dostawać benefitów - jak zresztą napisałem
@shoananas: A gdzie tam, w przypadku osób które nie mogą rozmnażać się ze względu na wiek, lub są niepełnosprawni od urodzenia nie potrzeba żadnych badań.
No i dla nich nie powinno być benefitów. W czym
@shoananas: Bo łatwiej jest
@shoananas: To nie problem. Wskazuję jedynie że państwo nie interesuje czy pary mogą lub będą mieć dzieci i twierdzenie że jest inaczej, jest zaklinaniem rzeczywistości.
Oczywiście, że interesuje. Pary homo w większości nie będą mieć dzieci w odróżnieniu od hetero. Państwo kieruje się
@zongobongo:
@shoananas: Wykaż to.
Masz problem ze słowem kalkulacja - nie rozumiesz go w ogóle. Nikt nie będzie wymagał badań, czy zainteresowany jest bezpłodny, czy po przekwitaniu, bo takich biorących ślub jest tak mało, że nie opłaca się tego sprawdzać. I to,
Komentarz usunięty przez moderatora