Wpis z mikrobloga

@Duzy_Dziki_Zwierz: widać, że "artykuł" tworzył jakiś debil, który nawet najprostszego riserczu nie zrobił i nie wie o czym pisze xD

Osoba, która intensywnie trenuje nad masą mięśniową, zjada od 6 do 10 kilogramów odżywek białkowych miesięcznie.

Wspomnę też o kulturystach, którzy przed zawodami zjadają nawet 900 białek jaj - podkreśla rozmówca WP.

Dodaje, że zmiany stawek VAT dotyczą też odżywek białkowych na bazie serwatki, odżywek o smaku kakaowym, oraz
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz: podatek cukrowy, monopol na h----d, wycofanie fajek mentolowych (xD), podatek na białko, niedziele bez handlu... Można dalej wymieniać, ale szkoda na to czasu. Zazwyczaj zwracam uwagę na to co mnie finansowo bezpośrednio dotknęło, inaczej tego nie można nazwać jak utrudnianie ludziom życia.

• Odpowiedz
Wspomnę też o kulturystach, którzy przed zawodami zjadają nawet 900 białek jaj - podkreśla rozmówca WP.

@Mam_wiecej_niz_13lat: nigdy nie myślałem o zawodach a w życiu zjadłem już na bank więcej niż 900 białek więc może to byc prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz: Szczerze mówiąc każda taka wiadomość coraz mniej mnie zaczyna w------ć.
Ja sobie poradzę, Ty sobie poradzisz, nasi rodzice także. Inną kwestią będzie to, czy będziemy w kraju czy raczej poza nim.

A teraz wyobraź sobie, że jesteś wyborcą pisu żyjącym z socjalu, jak p--------e mocny kryzys + sporo ludzi z--------------h na to rozdawnictwo powie dość i wyjedzie z kraju, to skończy się to tym, że spora część tej patologii
  • Odpowiedz