Aktywne Wpisy
Anonek463 +858
Mam w pracy chłopa w wieku około 55 lat który posiada syna w wieku 16 lat. Ostatnio podczas rozmowy zaczął narzekać na swojego syna w wieku około 16 lat.
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
TavarishPiesov +224
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Mireczki potrzebuję waszej pomocy, kupiłem od jednego mireczka kindle 3, załażyłem również konto w Legimi z pełnym abonamentem na ebooki i audiobooki. Loguję się na konto przez www, dodaję książki na półkę, ściągnąłem aplikację Legimi na Windows, podłączam kindla, loguję sięw apce legimi na windows i .... Wywala mi błąd, że na tym urządzeniu okres próbny legimi został już wykorzystany ? WTF ? O co chodzi skoro mam całkiem inne konto wykupione w abonamencie ? Poza tym, czy to prawda, że na kindla da się z legimi zgrać tylko 7 albo 10 książek miesięcznie i nic więcej ? Jeżeli tak to lipa totalna i żałuję pieniędzy wydanych na to pieprzone legimi gdzie miałem mieć dostęp bez limitu, da siępobraćjakoś książkę z poziomu strony www ewentualnie aby zgrać na kindla książki jakoś inaczej ?
Komentarz usunięty przez moderatora
@HaSSaN: Tak. Jest to zaznaczone w cennikach w sposób wyraźny.
@HaSSaN: Kup w księgarni internetowej?
@HaSSaN: masz masę miejsc z .mobi no docer.pl albo chomikuj. Możesz też ściągać .epub i konwertować (i wgrywać na Kindla) programem Calibre