Wpis z mikrobloga

KUBAŃCZYK - CZYLI NAJWIĘKSZA PAŁA BITA, FARMAZONIARZ KREUJĄCY FAŁSZYWY WIZERUNEK, MITOMAN

Dlaczego Kubańczyk k---ą jest? A no dlatego:

-Chłop powołuje się na "ulicę", że "ulica" r---------i jego przeciwników, że on wychował się na blokach, co jest wierutną bzdurą - typ wychował się w domu jednorodzinnym gdzieś w Szczecinie/okolicach - matka dyrektorka, ojciec trener, ciepło w dupę generalnie, a chłop się powołuje na ulicę wiodąc bananowe życie, robiąc to zapewne po to, aby się pokazać i przestraszyć swoich kolegów z bananowego środowiska
#famemma
loxapine - KUBAŃCZYK - CZYLI NAJWIĘKSZA PAŁA BITA, FARMAZONIARZ KREUJĄCY FAŁSZYWY WIZ...

źródło: comment_1599068287OjDZoP9Q1K1eDAaOhOIOZI.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@loxapine: Jeszcze ta jego muzyka xD
Teksty z rymami, jakby ktoś dziecku w podstawówce kazał napisać wierszyk :D
Kekłem, gdy gdzieś pod jego utworem widziałem komentarz typa na oko 30+, który twierdził, że muzyka Kubańczyka pozwoliła mu wyjść z depresji.
  • Odpowiedz
@Slayer667: Każdy młody chłopak chciałby wsadzić 30-tce ale tylko raz, a nie r----ć stacjonarnie.
Typ ma nieograniczony dostęp do małolat w młodym wieku, a pakuje się w poważny związek z kobietą, która zaraz będzie chciała zakładać rodzinę.
  • Odpowiedz
Nie przepadam za nim, każdy wie że się wypromował tylko dzięki Kruszwilowi i Kamerzyście, gdyby nie oni to nikt by go nie znał, a opowiada z takim grymasem jakby to oni wszystko zawdzięczali dzięki niemu, on ma coś z deklem. Opowiada że Kamerzysta zdobył popularność dzięki jego bitom, że coś tam.

Jezu jak ja go nie trawie, facet w skali zarozumiałości staje w szranki z Wałęsą
  • Odpowiedz
@loxapine: Śmieszy mnie tylko to że te patusy, zjeby stają się wielkimi gwiazdami i zarabiają miliony.
- Rafonix typ, który n---------ł własną matkę
- Kubańczyk wielki raper, który nagrywał z Kruszwilem jakieś z-----e filmiki
- Medusa kolejny patus, który został milionerem.
- kacper blonsky wzięli go z ulicy, nagrał jakaś jedno g---o piosenkę i myśli, że jest janko muzykantem i cały świat jest jego.

Nie wspominając o połowie składu warshaw
  • Odpowiedz
@wonsztibijski: przecież ona to latawiec, od celebryty do celebryty, zaręczona była już z 6 razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak juz będzie kogoś chciała złapać na dzieciaka to nie typa, który teraz jest na topie a za 5lat będzie musial oddac auto z wypożyczalni, ciuchy ze sklepów i się skończy balet. Złapie starszego ustawionego typa z dobytkiem a nie krótkotrwałego fejma dla dzieciaków bez których atencji
  • Odpowiedz
@kodecss: jakie miliony typie xDDD, wszystko na pokaz, wszystko w lesingach albo z wypożyczalni za oznaczenia, za 3-5lat skończy się boom i wrócą na swoje miejsce o ile któryś nie odłoży teraz trochę kasy, pewnie źle nie zarabiają, ale nie wiem skąd przeświadczenie, że są milionerami, abstrakcja
  • Odpowiedz
@Adams_zgr: Złapać na dzieciaka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jej już zegar tyka, albo teraz albo dziecko z daunem i zero emerytury.
Po za tym uważam, że ciężko w tym związku stwierdzić kto komu podtrzymuje bycie sławnym.
Kubańczyk to żaden muzyk, wręcz słoń nadepnął mu na ucho a hype jaki ma zawdzięcza Kruszwilowi i bandzie dzieciaków, która z tego wyrośnie i zniknie, tak samo jak idol.
  • Odpowiedz