Aktywne Wpisy
EmDeCe +742
#majtczak
Ukrywający się w Dubaju Sebastian Majtczak żąda usunięcia z Wyborczej.pl tekstów, gdzie jest określany jako sprawca tragedii, w której przed rokiem zginęła trzyosobowa rodzina. Chce też 150 tys. zł zadośćuczynienia za "naruszenie jego dóbr osobistych".
Tippler +291
W latach 90.
Dlaczego Kubańczyk k---ą jest? A no dlatego:
-Chłop powołuje się na "ulicę", że "ulica" r---------i jego przeciwników, że on wychował się na blokach, co jest wierutną bzdurą - typ wychował się w domu jednorodzinnym gdzieś w Szczecinie/okolicach - matka dyrektorka, ojciec trener, ciepło w dupę generalnie, a chłop się powołuje na ulicę wiodąc bananowe życie, robiąc to zapewne po to, aby się pokazać i przestraszyć swoich kolegów z bananowego środowiska
#famemma
Komentarz usunięty przez moderatora
Teksty z rymami, jakby ktoś dziecku w podstawówce kazał napisać wierszyk :D
Kekłem, gdy gdzieś pod jego utworem widziałem komentarz typa na oko 30+, który twierdził, że muzyka Kubańczyka pozwoliła mu wyjść z depresji.
Typ ma nieograniczony dostęp do małolat w młodym wieku, a pakuje się w poważny związek z kobietą, która zaraz będzie chciała zakładać rodzinę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Szanuję opór
Jezu jak ja go nie trawie, facet w skali zarozumiałości staje w szranki z Wałęsą
- Rafonix typ, który n---------ł własną matkę
- Kubańczyk wielki raper, który nagrywał z Kruszwilem jakieś z-----e filmiki
- Medusa kolejny patus, który został milionerem.
- kacper blonsky wzięli go z ulicy, nagrał jakaś jedno g---o piosenkę i myśli, że jest janko muzykantem i cały świat jest jego.
Nie wspominając o połowie składu warshaw
Jak juz będzie kogoś chciała złapać na dzieciaka to nie typa, który teraz jest na topie a za 5lat będzie musial oddac auto z wypożyczalni, ciuchy ze sklepów i się skończy balet. Złapie starszego ustawionego typa z dobytkiem a nie krótkotrwałego fejma dla dzieciaków bez których atencji
Po za tym uważam, że ciężko w tym związku stwierdzić kto komu podtrzymuje bycie sławnym.
Kubańczyk to żaden muzyk, wręcz słoń nadepnął mu na ucho a hype jaki ma zawdzięcza Kruszwilowi i bandzie dzieciaków, która z tego wyrośnie i zniknie, tak samo jak idol.