Wpis z mikrobloga

Bardziej doświadczeni w #fpl mogliby mi wytłumaczyć jeśli chodzi o zmiany cen. Jak duża jest szansa, że przed drugą kolejką wzrosną ceny zawodników ManU i ManCity? Bo jeśli dobrze rozumiem, to jeśli sporo graczy będzie chciało ich dokupić to cena powinna przez to wzrosnąć?
Bo w sumie moja kolejna myśl jest taka, żeby zamiast Bruno Fernandesa w 1 kolejce wziąć Sona, zostawić 1,5mln wolne i w drugiej kolejce sprzedać Sona i wziąć Bruno, ale wachnięcie cen spowoduje, że mnie już nie będzie wtedy stać.
Ewentualnie w najgorszym razie mógłbym w 2 kolejce nie dokonywać zmian a w 3 wziąć - Auba - Son + Bruno + KDB i wtedy 0,5mln by było w razie jakby co.
Mysciak - Bardziej doświadczeni w #fpl mogliby mi wytłumaczyć jeśli chodzi o zmiany c...

źródło: comment_1599067062R9I5TJpLgMQUjSfjNzNaNc.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mysciak możesz zaraz po starcie GW1 sprzedać Sona i kupić Fernandesa. Ceny zmieniają się dopiero koło 1-2 w nocy. Do tego polecam stronę fplstatistics gdzie w czasie rzeczywistym widać zmieniające się zainteresowanie zawodnikiem. Jeśli zawodnik ma target >100% to prawdopodobnie jego cena wzrośnie w nocy. Jeśli <100% to zmaleje
  • Odpowiedz
@Mysciak Tak jak napisał kolega wyżej, jeśli zrobisz transfer szybko to ceny będą takie jak w tej chwili. Ale jeśli poczekasz parę dni to już pojawia się różnice 0.1m które zupełnie zmieniają możliwości transferowe.
  • Odpowiedz