Aktywne Wpisy
PozdroMleczny +16
zalmicie +1
Czego konkretnie oczekujecie po nowym rzadzie? ale tak konkretnie bez dyrdymalow typu "praworzadnosc", "kompetencja" (a jesli to, to konkretnie czym mialoby się to przejawiac).
Ja osobiscie mam glowne nadzieje na:
-zaniechanie obowiazkowych cwiczen wojskowych / wielkich ambicji militarnych, które przejawial PiS / proba normalizacji kontaktow z Rosja w ramie z Niemcami / UE
-przestawienie wajchy w temacie transferow socjalnych – uwarunkowanie 800 (500)+ od zatrudnienia, absolutnie niespelnianie nierealnych obietnic typu kredyt 0,
Ja osobiscie mam glowne nadzieje na:
-zaniechanie obowiazkowych cwiczen wojskowych / wielkich ambicji militarnych, które przejawial PiS / proba normalizacji kontaktow z Rosja w ramie z Niemcami / UE
-przestawienie wajchy w temacie transferow socjalnych – uwarunkowanie 800 (500)+ od zatrudnienia, absolutnie niespelnianie nierealnych obietnic typu kredyt 0,
August 6, 2020 Atmospheric and oceanic conditions are primed to fuel storm development in the Atlantic, leading to what could be an “extremely active” season, according to forecasters with NOAA’s Climate Prediction Center, a division of the National Weather Service.
https://www.noaa.gov/media-release/extremely-active-hurricane-season-possible-for-atlantic-basin