Wpis z mikrobloga

@Petitrys: Nie tylko manlety podają zawyżony wzrost, nawet ten Dutch Giant, co podaje 218cm, dodaje sobie z 2cm.
Martyn Ford też podaje 203cm, a w rzeczywistości ma poniżej 2 metrów, takich przykładów jest masa.
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: Laid jest raczej chadem jockiem a nie prettyboyem . Wartosc czlowieka to 100% cialo + wzrost + twarz cialo musi byc tak czy tak dla jednego fenotypu np. prettyboy moze byc tylko 6pac z lekkim zarysowaniem . U Jocka musi byc V i definicja oraz duza masa a u brawlera nie musi byc v ale musi byc masa i definicja. Takie rzeczy jak 6pac albo szerokie bary oraz wystajace
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: Kurde wszystkich nazywasz prettyboyami tyler maher widac po framie i po mordzie ze to jest jock z zajebista twarza szczegolnie dobra szczeka dobre masywne cialo i wysoki wzorst tyler maher to 9-10/10
  • Odpowiedz
@Petitrys: Jeff seid jest slayerem bo ma zajebista sylwetka to jest nxt lvl jego sylwetka ale david laid tez tak jak i lazar angelov wszyscy z nich to sa pussy magnet ale osobiscie uwazam ze pod wzgledem sylwetki seid>laid ale dla femeioda moze byc raczej laid lepszy bo jest na luzie z 10 cm wyzszy i jedynie to moze uczynic decydujaca roznice
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: a mi się Davida sylwetka właśnie tak średnio podoba nie wiem czy Jeff Seid ma lepszą bo jak dla mnie Seid ma bardzo nie naturalną sylwetkę prawdopodobnie od sterydów. Laid za to wygląda na naturalnego ale jak dla mnie jest za wysoki oraz ma bardzo dziwnę geny pozwalające mu na taką sylwetkę.
Jak dla mnie jedną z najlepszy oraz najbardziej estetycznych sylwetek ma już wcześniej wspomniany Lazar Angelov
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: no to ok przyznam ci rację wzrost Davida i sylwetka mogą się bardziej podobać kobietą. Mi na pszykład bardziej się podobają sylwetki w kształcie prostokąta nie trójkąta. Lazar ma jak dla mnie idealne mięśnie brzucha a Laid ma trochę krzywę ze względu na genetykę. Lazar również jak dla mnie ma więcej nabicia w klatce piersiowej oraz większe bardziej muskularne, barki którę nie zaburzają u niego proporcji.
Ogólnie jak bym
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: @Jskqs: ma racje pretty boy jak przypakuje to traci to co go nim czyni czyli delikatną chłopięco-kobiecą twarz, przypakowując szczęka wyostrza sie, poliki sie zapadają, ogolnie twarz staje sie bardziej testosteronowa tracac przy tym estetyke. Ciało rowniez przestaje byc smukłe i szczuple troche takie kobiece co również jest cechą charakterystyczna pretty boya. Dlatego uwazam ze tych gosci nie można nazwac pretty boyami, Laid jakby nie przypakował to
  • Odpowiedz