Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +98
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
- mają wysokie sufity
- jest elegancko
- pomieści 150 osób
- cena do 350/os + korkowe itp osobno
Oglądałam już Rezydencje w Piekarach i Szyb Bończyk ale jakoś tak nie czuje, że to jest "to". Jedni są po prostu niezbyt uprzejmi, a w Bończyku jakoś tak ponuro mają. Ktoś coś poleci?
#wesele #slub #pytanie
Ja miałem wesele w Gościniec Paradise na Przeczycach 30km od Katowic, https://www.gosciniecparadise.pl/wesela
Aczkolwiek tam wysoki sufit jest tylko na części sali, która dobudowali parę lat temu. Ale ogólnie mogę bardzo polecić obsługę i właścielkę sali, aczkolwiek nie wiem czy jest aż tak bardzo elegancko jakbyś oczekiwała.
@nuker92: bo mi się podobają po prostu :) na pewno sprawdzę, dziękuję! @zalogowany_jako: Marysin Dwór?