Wpis z mikrobloga

wykop.pl, macie czasem takie poczucie pogardy do dzisiejszej młodzieży za ich uwielbienie rakowych youtuberów, TikToka i innych snapchatów? brawo, właśnie awansowaliście do pozycji wujka andrzeja z waszego dzieciństwa, który gardził waszą zajawką na metina, konta na gronie i the crims, bo on w dzieciństwie to biegał na podwurku zamiast klikać w komputer. wymiana pokoleniowa g00pie h00je. nie jesteście już młodzi i przebojowi, jesteście zrzędliwymi, obciachowymi dziadami, którzy nie rozumieją. wasz czas sie skomczył, teraz możecie już tylko robić na janusza prywaciarza do usranej śmierci i narzekać jaka młodzież dziś jest z-----a. zapominał wuł jak cielemcię był i to całkiem niedawno. ja natomiast w odróżnieniu od was idę z duchem czasu i idę za moment do paczkomatu odebrać moją koszulkę z logiem TikTok. ha tfu, pluje na was, rrrrrwaaa. tik tok, tik tok, to odgłos waszego życia przeciekającego wam przez palce
powodzenia - wykop.pl, macie czasem takie poczucie pogardy do dzisiejszej młodzieży z...

źródło: comment_1598366719nnGfmL0U68kjHH9rMdGpxk.jpg

Pobierz
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@powodzenia: ja komputer miałem dopiero w wieku 17 lat i do tego czasu moimi rozrywkami były boisko, rower itp. Więc żadnych gierek, czy innych gron nie doświadczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a obecni nastolatkowie mnie w-------ą xd
  • Odpowiedz
@powodzenia: tylko my nie robiliśmy z siebie takich s--------n dla minutowego filmiku, nie szczaliśmy w gacie do jakiś czelendzy i nie było takiego zidiocenia i rozleniwienia jak jest teraz, niech młodzi się bawią, ale niech to ma smak i niech znają granice :)
  • Odpowiedz
@powodzenia tylko ja wiem że jestem zrzędliwym dziadem i nikomu nie w--------m swoich racji mimo tego że gardzę tym ścierwem w przeciwieństwie do wujka Andrzeja który na każdym kroku wywyższa się i uważa że jest lepszy bo w dzieciństwie nie klikał w kąkutra tylko taplał się w błocie razem ze świniami dziadka
  • Odpowiedz
w odróżnieniu od was idę z duchem czasu i idę za moment do paczkomatu odebrać moją koszulkę z logiem TikTok. ha tfu, pluje

@powodzenia:
Uwierz mi, że nie ma nic bardziej żenującego niż Janusz czy Grażyna z logiem TikToka, dla jednej i drugiej grupy będziesz zjebem bez swojego zdania i charakteru, tylko płynącym gównem w szambie.
  • Odpowiedz
@powodzenia: spoko o ile sobie tańczą czy śpiewają... Ale jak widzę takie przeszczepy co sikają pod siebie albo robią inne różne debilne rzeczy dla poklasku drugich debili to z tego nic dobrego nie urośnie xd
  • Odpowiedz
wujka andrzeja z waszego dzieciństwa, który gardził waszą zajawką na metina, konta na gronie i the crims,

@powodzenia: K---a metin jakie to straszne g---o od początku było to aż raziło. Nie miałem jako "gimbus" wielkich wymagań ale jakieś jednak miałem, no bez przesady. Jedi Academy na multi w tym samym (wydaje mi się) okresie wymiatało i do dzisiaj jestem zdumiony jakim cudem taki kupsztal jak metin2 zdobył taką popularność w
  • Odpowiedz