Aktywne Wpisy
salanderek +318
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +167
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Ja i biegałem po podwórku w gale grałem, i w zawodach sportowych udział brałem, i maratony w WoWa robiłem, i w Tibie grałem, ale #!$%@? tych głupich filmów na tiktoku nie rozumiem po prostu. To jest tak jałowe i bezwartościowe w moim rozumieniu ze potrzebowałbym chyba jakiegoś opracowania naukowego żeby to ogarnac. Jak mam to zrozumiec skoro to nie ma sensu?
Trzeba się zapytać czy kiedy miałeś 16 lat to również gardziłeś większością tego co robili rówieśnicy. I jeżeli lubiłeś Pink Floyd a nie Skillrexa to nie jest tak źle ;)
Popatrz na to tak: jeżeli lubiłeś Jackass a gardzisz prankami z youtube'a to jesteś zrzędliwym dziadkiem i hipokrytą. Ale jeżeli nie lubiłeś Jackassów czy innych #!$%@? programów z MTV to prawdopodobnie i dzisiaj
a tak serio, zainstalowałem sobie TikToka, posiedziałem łącznie może kilka godzin i #!$%@?łem, bo nie rozumiem co jest ciekawego w tej apce, #!$%@? i śmieszne filmiki mamy już na YT, FB i IG... Za to moi rodzice odpalają TikToka oporowo, więc dla mnie to takie "Halyna zobacz nie wytrzymie" tylko w nowoczesnym wydaniu.