Aktywne Wpisy
Corrny +543
Różowa pisze mi dzisiaj, że była w GIGI i mają tam croissanty pistacjowe po 24,50 zł xD Kilka dni temu byliśmy w Rzymie i za dwa cornetto w piekarni przy samej fontannie Di Trevi zapłaciłem 5 euro xD (3 za pistacjowego i 2 za cytrynowego). Wiem, że te wyroby z GIGI są dobre, ale cena jest #!$%@? skandaliczna.
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
Zulf +798
#gielda #inwestycje #kryptowaluty
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
Jestem przerażona fascynacją wykopowiczów tymi #sexroboty. Generalnie jest to dla mnie nowy poziom upodlenia i zezwierzęcenia mężczyzn.
Może i brzmię, jakbym chciała kontrolować to, co inni robią po kryjomu we własnym łóżku, jednak wszystko to jest mocno niepokojące. Jestem i będę przeciwko wszystkiemu, co zamienia ciało kobiety w coś, co można kupić, sprzedawać i eksploatować do woli - nie trzeba się pytać o zgodę, brać pod uwagę jej uczuć, pragnień, tylko kupić, odpakować i szarżować.
Piszcie sobie, co chcecie - swojego zdania nie zmienię...
I żeby nie pisać dwóch osobnych wpisów.
Jestem też przeciwna operacji plastycznych. Dlaczego? Załóżmy, że jest sobie facet 3/10, taki nieatrakcyjny i poddaje się licznym zabiegom, które sprawiają, że wygląda jak 7/10 (chyba "chadlite" w waszej gwarze). I taka kobieta będzie myślała, że on jest naturalnie 7/10 i spłodzi z nim potomstwo, które będzie miało jego wadliwe geny. Takie oszukiwanie biologii nigdy nie kończy się dobrze...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f450382e17b553ed4d37ae5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Tym zdaniem odebralas sobie szanse na dyskusje z kimkolwiek. Z sex robotem tego typu problemow nie uswiadczysz.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: To mi się podoba, o to chodzi !
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale tych robotów nie robi się z prawdziwych kobiet, one tylko tak realistycznie wyglądają
@AnonimoweMirkoWyznania: ale co to ma wspólnego z seksrobotami? Ciała martwych kobiet wykorzystują do ich budowy, czy co?
"Kochanie - szykuj się, będę wieczorem szarżował."
@AnonimoweMirkoWyznania: ale jak już one same będą to ze swojego ciała robiły to nie będziesz przeciwko? XD