Aktywne Wpisy
Stalionnn +238
Blondynka34 +49
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
No i dzisiaj jak zwykle #!$%@?, bo koniec miesiąca i trzeba pracować w pocie czoła, a ten piękny przychodzi, mówi "cześć" i zaczął się pakować. Ja już #!$%@? mówię mu żeby nie odpierdał scen tylko za robotę się brał, bo świderki same się nie ukręcą. A ten z tekstem "PRZECIE ESEMSA PANU WYSŁAŁEM". No ręce mi opadły, tlumacze tłukowi, że przez smsa to sobie może co najwyżej do dziewczyny napisać taki tekst, tutaj ma być papier w kadrach. Teraz ze łzami w oczach siedzi i kręci te świderki.
#pracbaza #praca #l4 #wypowiedzenie #pdk
@wojniz jego pytaj, pewnie ma tu konto.
Komentarz usunięty przez autora
@EkskoN umowa o pracę, nasza firma nie bawi się w zlecenia.
@frytaa no! Pisałem, że ma tutaj konto.