Wpis z mikrobloga

@shaki24: tak mniej więcej wies, ale co to ma do rzeczy? Zadałem tylko pytanie czy miał wyłączone czy nie (bo w overwatch z tego co pamiętam to jest).
  • Odpowiedz
@dymel: to ma do rzeczy, że aim assist za ciebie NIE celuje. Tylko assystuje przy celowaniu i osiągnięcie takiego poziomu jak na filmiku nawet z tym hurr durr aim assistem jest prawie niemożliwe. Pograj i sam oceń - zamiast trywializować.
  • Odpowiedz
Tylko assystuje przy celowaniu

@shaki24: tylko albo i aż. Dla mnie fhuj duża różnica po wyłączeniu asysty.
No i nadal nie dostałem odpowiedzi.

PS. gram na konsoli głównie ;)
  • Odpowiedz
@dymel: w większości gier tego się nie włącza - ale najczęściej każdy shooter ma jakiś tam aim assist.
Na konsolach każdy gra na identycznym sprzęcie w identycznych ustawieniach i takim samym padem. Jak zrobisz Z aim asystą 1/100 tego co twórca filmiku to pochylę czoła.
  • Odpowiedz
@grzsci: @shaki24:. Na mnie żadnego wrażenia takie wyczyny konsolowcow nie robią. Skąd mam wiedzieć czy koleś zrobił coś niesamowitego czy po prostu autoaim wykonal cała robotę.
Jak widzę niezła akcje na k&m to wiem że to czysty skill. Jeszcze jakb to była symboliczna pomoc, a to często gra celeuje za ciebie a ty jedynie wciskasz przycelowanie i strzał. Nie wiem gdzie tu miejsce na satysfakcje. A nie ma
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
autoaim wykonal cała robotę

@jart To jest Destiny 2 i ta gra nie ma autoaima tylko aimassista.

A nie ma coś się dziwić, w fpsy na konsoli to chyba casuale tylko grają.

To była akcja na pc i gość r------ł śmierdzących myszkowców jedną ręką na padzie hehe
  • Odpowiedz
@jart: bo w zadnej competetive grze na konsole nie ma auto aima? Jest aim assist ktory pomaga celowac - bo celowanie na padzue jest duuuzo bardziej wymagajace niz na myszce. Powielasz jakies obiegowe bzdury powtarzane przez PCtowcow o autoimie, ludzi ktorzy nigdy pada nie trzymali w reku i nie kompletnie nie zdaja sobie sprawy jak trudne jest szybkie i precuzyjne celowanie padem.
Zamiast teoretyzowac - sprobuj a sie sam przekonasz.
  • Odpowiedz
@grzsci: @shaki24: Autoaim i aimassist to dla mnie jeden pies. Sztuczna pomoc od gry zeby konsolowcy sobie palcow nie polamali grajac w fpsy na padzie. Gosc grajacy na pc uzywac pada. I to jest oczywisty dowod ze autoaim jest przesadzony w danej grze jesli ktolowiek wybiera pada ponad k&m w fpsie.

Byloby bardziej wymagajace gdyby nie bylo autoaima ktory rekompensuje uposledzenia pada. Sorry, ale trudno brac osoby ktore
  • Odpowiedz
@jart: widac ze konsole to ty widziales co najwyzej w sklepie na wystawie :)

Jeszcze jakb to była symboliczna pomoc, a to często gra celeuje za ciebie a ty jedynie wciskasz przycelowanie i strzał.

Bo casuali to jeszcze rozumie, oni pewnie nawet nie wiedza ze to gra za nich celuje.

A te zdania mnie w
  • Odpowiedz
@jart: nikt nie wybiera pada nad klawiature i mysz - nie wiem skad to wziales. Auto aim i aimassist to kompletnie rozne rzeczy. Nie rozumiem po co zabierasz glos w sprawie ktora Cie nie dotyczy i w ktorej jestes zupelnym ignorantem.
Na konsoli tez mozna w shootery grac kiepsko, srednio, dobrze, bardzo dobrze i byc w-------m w kosmos wymiataczem.
Mnostwo ludzi gra na konsolach nie dlatego ze tam celuje latwiej (bo jest
  • Odpowiedz
@shaki24: @Dante27: Jak najbardziej dotyczy. Gram w warzone ktory ma crossplay i gram przeciwko ludziom co maja legalnego aimbota, zeby ''wyrownac szanse''. Nie mam nic do konsoli czy do grania na padzie, ale po prostu jak widze jak ludzie graja kompetetywnie w fpsy na padzie to mnie troche to bawi. Oczywiscie ze tez jest skillgap na padzie, ale jest duzo mniejszy niz na myszce i klawiaturze. DLatego tez
  • Odpowiedz
@jart: ja Ci tylko powiem, idz do jakiegos MM na stoisko gdzie sa odpalone gry na ps4 czy xboxie, i w nie pograj chwile, bo piszesz takie bzdury ze zęby bolą od czytania :)

No i zrob o co prosilem w poprzednim wpisie, bo nie masz pojecia o czym piszesz, i dalej robisz z siebie niemadrego
  • Odpowiedz
@jart: zgadzam sie z przedmowca - nie masz zielonego pojecia o czym piszesz: celujac myszka zawsze bedziesz mial przewage, bo pad nie jest w stanie jest sprostac pod wzgledem precyzji.

Autoaima NIE ma w zadnej grze konsolowej nastawionej na tryb competetive. Jedyna gra z autoaimem jaka mi przychodzi do glowy to story z Red Dead Redemption: celowanie podczas jazdy konnej.

Udowodniles jedynie ze w zadnego shootera na konsoli nawet nie
  • Odpowiedz