Aktywne Wpisy
Wino8884 +31
#rozowepaski dobra, jestem hetero, mam kobietę itd. Ale chciałbym spróbować z facetem, tylko jako aktywny. Inaczej sobie tego nie wyobrażam. To chore czy spróbować i mieć z głowy?

SzubiDubiDu +622
Pensja minimalna w 2007: 936zł brutto
Drugi próg podatkowy w 2007: 10,000 brutto (7,462 netto) - tyle co 10 minimalnych
Zwolnienie z podatku od zakupu auta PCC3: 1000zł - tyle co jedna minimalna
Pensja minimalna w 2025: 4626zł brutto
Drugi próg podatkowy w 2007: WCIĄŻ 10,000 brutto (7,462 netto) - tyle co 2,5 minimalnej
Drugi próg podatkowy w 2007: 10,000 brutto (7,462 netto) - tyle co 10 minimalnych
Zwolnienie z podatku od zakupu auta PCC3: 1000zł - tyle co jedna minimalna
Pensja minimalna w 2025: 4626zł brutto
Drugi próg podatkowy w 2007: WCIĄŻ 10,000 brutto (7,462 netto) - tyle co 2,5 minimalnej
źródło: kj
Pobierz

https://twitter.com/OneBrazo_/status/1294758508567703552?s=09
#konsole #xboxone #xbox #ps4 #ps4 #pcmasterrace
@shaki24: tylko albo i aż. Dla mnie fhuj duża różnica po wyłączeniu asysty.
No i nadal nie dostałem odpowiedzi.
PS. gram na konsoli głównie ;)
Na konsolach każdy gra na identycznym sprzęcie w identycznych ustawieniach i takim samym padem. Jak zrobisz Z aim asystą 1/100 tego co twórca filmiku to pochylę czoła.
Jak widzę niezła akcje na k&m to wiem że to czysty skill. Jeszcze jakb to była symboliczna pomoc, a to często gra celeuje za ciebie a ty jedynie wciskasz przycelowanie i strzał. Nie wiem gdzie tu miejsce na satysfakcje. A nie ma
@jart To jest Destiny 2 i ta gra nie ma autoaima tylko aimassista.
To była akcja na pc i gość r------ł śmierdzących myszkowców jedną ręką na padzie hehe
Zamiast teoretyzowac - sprobuj a sie sam przekonasz.
Byloby bardziej wymagajace gdyby nie bylo autoaima ktory rekompensuje uposledzenia pada. Sorry, ale trudno brac osoby ktore
A te zdania mnie w
Na konsoli tez mozna w shootery grac kiepsko, srednio, dobrze, bardzo dobrze i byc w-------m w kosmos wymiataczem.
Mnostwo ludzi gra na konsolach nie dlatego ze tam celuje latwiej (bo jest
No i zrob o co prosilem w poprzednim wpisie, bo nie masz pojecia o czym piszesz, i dalej robisz z siebie niemadrego
Autoaima NIE ma w zadnej grze konsolowej nastawionej na tryb competetive. Jedyna gra z autoaimem jaka mi przychodzi do glowy to story z Red Dead Redemption: celowanie podczas jazdy konnej.
Udowodniles jedynie ze w zadnego shootera na konsoli nawet nie