Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 29
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dzień doberek, pora się ruszyć bo już 07:02:00, Poniedziałek, 24 sierpnia 2020. Imieniny: Jerzego, Bartosza, Haliny. Słońce wstało dziś o 05:40. Będzie oświecało nas 14 godzin i 17 minut, w zenicie znajdzie się o 12:49 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 19:58. Ciemna noc zapadnie o 21:26, ale gwiazd można wypatrywać od 20:37.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dzień doberek, pora ...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzień dobry, poniedziałek zaczęłam od przyjęcia skargi na mnie od pacjenta. Wqurwił mnie niemiłosiernie.

Oby wasz dzień był lepszy niż mój, joł.

@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo
  • Odpowiedz
Czy to tylko moi patusiarze "inaczej" rodzice?

@Sikorka2017: mi zostało polecono kilka tytułów filmów, które nie byli oczywiście hardcore materiałami dla dorosłych, ale lekką erotyczną kinematografią, żeby nie robić tego rodzaju rozmowy i wyjaśnień

Sabrina - nas dziewczynki w kompleksy wpędzała

@Sikorka2017: i teraz wpędza bo te włoskie kobiety, po prostu stają się jeszcze lepsze
https://www.instagram.com/sabrinasalernofficial/
  • Odpowiedz
@Sikorka2017: miała najpierw iść w handmade, ale podobno jej się nie opłacało, teraz chce mieć kawiarnię - więc jej mówię, że póki ma pracę, to niech robi szkolenia z customer service, z prowadzenia biznesu czy od SCA Polska, bo takie szkolenia palarnie/trenerzy organizują, i to będzie jej bardziej potrzebne od pracy biurowej, nawet dla firmy, która jest wiodącą na rynku w branży kawowej
ale znając ją, i tak pewnie nic
  • Odpowiedz
@Wejszlo:

Jak to dopiero pierwsze to gratuluję. Ludzie teraz są nie do zniesienia od tego covid się tylko pogorszyło pod sufitem:(
Limit syfu na ten tydzień już wyczerpałaś więc będzie już z górki :)
  • Odpowiedz
  • 9
Dobry wieczór, nadrabiam właśnie zaległości. W pracy nie mam kiedy wejść się przywitać. Nie będę już wszystkich wołał ale i tak miłej nocy życzę.

@Wejszlo @omi-omi ogólnie chętnie jeśli się u mnie plany nie zmienia, ale co najwyżej na 0% gdyż autem będę musiał podjechać.
  • Odpowiedz