Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Dzień doberek, pora się ruszyć bo już 07:02:00, Poniedziałek, 24 sierpnia 2020. Imieniny: Jerzego, Bartosza, Haliny. Słońce wstało dziś o 05:40. Będzie oświecało nas 14 godzin i 17 minut, w zenicie znajdzie się o 12:49 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 19:58. Ciemna noc zapadnie o 21:26, ale gwiazd można wypatrywać od 20:37.
Oby wasz dzień był lepszy niż mój, joł.
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo
@Sikorka2017: mi zostało polecono kilka tytułów filmów, które nie byli oczywiście hardcore materiałami dla dorosłych, ale lekką erotyczną kinematografią, żeby nie robić tego rodzaju rozmowy i wyjaśnień
@Sikorka2017: i teraz wpędza bo te włoskie kobiety, po prostu stają się jeszcze lepsze
https://www.instagram.com/sabrinasalernofficial/
ale znając ją, i tak pewnie nic
Jak to dopiero pierwsze to gratuluję. Ludzie teraz są nie do zniesienia od tego covid się tylko pogorszyło pod sufitem:(
Limit syfu na ten tydzień już wyczerpałaś więc będzie już z górki :)
@omi-omi @TomTailor100 @Dioddy @unizony_czlonek chodźcie na p--o w piątek
@Wejszlo @omi-omi ogólnie chętnie jeśli się u mnie plany nie zmienia, ale co najwyżej na 0% gdyż autem będę musiał podjechać.