Aktywne Wpisy
Wraczek +4
karol-blabert +176
Trzymajcie mnie, chłop się spakował i jedzie dorabiać holendra na gospodarce żeby się trochę odkuć i zabrać swojego brata na jego pierwsze wakacje w życiu
Czy się boję? Emigracja zarobkowa zawsze jest trudnym przeżyciem, ale byłem już parę razy w Holandii więc wiem na co mogę trafić na miejscu, dobrze że chociaż pokój jednoosobowy dają :) Czy mogę wrócić po dwóch dniach? Tak może być
Docelowo rotacja 6na3
Docelowy plan? Pracować tam
Czy się boję? Emigracja zarobkowa zawsze jest trudnym przeżyciem, ale byłem już parę razy w Holandii więc wiem na co mogę trafić na miejscu, dobrze że chociaż pokój jednoosobowy dają :) Czy mogę wrócić po dwóch dniach? Tak może być
Docelowo rotacja 6na3
Docelowy plan? Pracować tam
W związku z tym i tym wpisem postanowiłam przeprowadzić #challengeseriale (zapraszam do obserwacji lub dodania na czarną listę).
Seriale nie są dobrane według żadnego z kryteriów, jedyny podział jaki występuje to seriale najnowsze (lewa strona) i trochę starsze (prawa strona). Pomieszane są komediowe z dramatami itd, jeśli ktoś chce nie widzę przeszkód by w przyszłości przeprowadził challenge z serialami podzielonymi na kategorie.
Za schemat dziękuję @brn1, tło do niego zrobiłam z plakatów promujących seriale, które się pojawiają w zabawie.
Jeśli będzie mało głosujących - zabawę odwołam :D
(powiększcie obrazek dla lepszej jakości)
Pierwsza bitwa już za parę minut :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@kicioch: 10 obserwujących tag po minucie
@kicioch: WAT?
@WilkBardzozly: @polok20: Co Wy tacy fani? :D
@fjord: @migi4: SOA nie ma bo nie pojawił się zbyt wiele razy we wpisach które przytoczyłam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale spoko to tylko taka moja wizja i subiektywna ocena.
Wg mnie najlepszym sposobem rozstawiania byłby taki jak w UEFA, czyli wg punktów w rankingu. Tutaj byś się kierowala średnią ocen serialu. ;)
Nie podoba mi się ten serial i tyle, jak mi ktoś napisze że mój ulubiony Breaking Bad jest #!$%@? serialem to ja napiszę "OK to jest Twoje zdanie A MI NIC DO NIEGO".
Rozmawiamy o Grze o Tron. Mam obejrzeć cały serial? Po co się mam męczyć skoro po 5 odcinkach uważam go za słaby i wiem, że mi się nie spodoba?
Jeśli wezmę gryza wątróbki i uznam że jest ohydna to według Twojej zajebistej teorii