Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +15
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
- przyznał się że od pięciu dni pije
- przyznał że od pięciu dni poleciał w tango i ćpie
- wczoraj może i był trzeźwy ale za to mocno naćpany mefedronem czy innym białym gównem z tego co orientuję
- w poniedziałek NA PEWNO jedzie do Niemiec do pracy
- jedzie tam bla bla carem
- jego dziewczyna prowadzi agroturystykę, kasa taka że "całe wakacje jeździ be-emą"
- Rafał opowiadał jak będzie wyglądał jego przyszły dom który kiedyś kupi, były nawet szczegóły na temat ogrodzenia jak będzie wyglądało
- potem Rafał stwierdził że też zamierza sobie kupić mieszkanie kiedyś
- o samochodzie na razie nie myśli, ale coś przebąknął o Skodzie Fabii Monte Carlo że można już kupić od 70k
- na pytanie czy nie boi się że w Niemczech go dojadą odpowiada że nie
- o Agness powiedział że patola i d---i ale ona ma dobre serce
To takie podsumowanie na szybko na telefonie, ogólnie Rafatus był naćpany jak cholera i czasem nawijał jak szalony a czasem siedział wykręcony jakby właśnie przechodził OOBE
#rafatus #patostreamy
Nie wiem jak wam ale mi to przypomnina zwiastun nowego sezonu sztuki nowoczesnej.